Dāvana vīrietim dzimšanas dienā

Meklējot idejas dzimšanas dienas dāvanai, svarīgi ņemt vērā vīrieša intereses un vēlmes. Lai arī vairums vīriešu ir praktiķi un novērtēs noderīgu dāvanu, vērts apskatīt visas pieejamās dāvanu opcijas. Reizēm visnegaidītākās dāvanas vīrietim dzimšanas dienā izrādās par vislabāko opciju.

Balstoties uz vīrieša interesēm, iespējams atrast lieliskas dzimšanas dienas dāvanas. Piemēram, ja vīrietim patīk sportot, tad sporta zāles abonements vai lieliskas hanteles varētu būt laba izvēle. Ja vīrietis vairāk novērtē praktiskas dāvanas, tad elegants pulkstenis vai kvalitatīvs ādas maks ikdienas gaitām izklausās pēc labas dāvanas.

Visas dāvanu idejas, kas varētu būt piemērotas vīrietim atradīsiet mūsu dāvanu ideju katalogā Dāvanas vīrietim. Bet šajā rakstā, esam apkopojuši, mūsuprāt, labākās un dažādākās dāvanas vīrietim dzimšanas dienā, lai ir no kā izvēlēties. Piedāvājumā ir gan aktīvā atpūta un oriģinālas dāvanas, gan dāvanas hobijam un sportam.

Ja esi universālas dāvanas meklējumos, tad iesakām apskatīt piedāvājumu DĀVANA VIŅAM. Tā ir apvienotā dāvanu karte, kas piedāvā gan atpūtas iespējas, gan hobiju veikalus, gan arī oriģinālus piedāvājumus.

OFF ROAD piedzīvojums ar džipu

OFF ROAD piedzīvojums ar džipu

OFF ROAD piedzīvojums ar džipu kā dzimšanas dienas dāvana vīrietim varētu būt ļoti ekskluzīva un reizē aizraujoša piedzīvojumu dāvana. Šāda dāvana patiks vīriešiem, kuri ir ekstremālu piedzīvojumu piekritēji. Piedāvājums ir vairākām personām, būs iespēja paņemt mīļākos cilvēkus līdzi šajā piedzīvojumā.

Kopumā piedzīvojums ar džipu dzimšanas dienas dāvanā būtu aizraujoša un neaizmirstama pieredze jebkuram vīrietim, kurš mīl elpu aizraujošu atpūtu.

Termokrūze auto vadītājam

Termokrūze auto vadītājam

Īpaša termokrūze, kas paredzēta auto vadītājam, būs lieliska dzimšanas dienas dāvana ikvienam vīrietim – šoferim. Tā ir praktiska un funkcionāla dāvana, kas var palīdzēt uzturēt dzērienus karstus vai aukstus, atrodoties ceļā.

Izvēloties termokrūzi, ņemiet vērā krūzes izmēru un ietilpību, lielāka krūze var būt ērtāka garākiem braucieniem. Ņemiet vērā arī krūzes izolāciju, laba izolācija var saglabāt dzērienu karstu vai aukstu vairākas stundas.

Izsmalcināta restorāna apmeklējums

Dāvanu karte restorānā

Uz restorānu visbiežāk mēdzam doties svinēt kādu īpašu notikumu. Dzimšanas diena noteikti ir īpaši svētki, tāpēc restorāna apmeklējums varētu būt laba dāvana vīrietim. Tas ir kā mudinājums nebeigt svinēt pēc dzimšanas dienas un sarīkot svētkus arī kādā parastā ikdienas dienā.

Došanās uz restorānu ir lielisks atpūtas veids, kad ikdiena ir aizņemta un darbu pilna. Tad jaukas vakariņas ar  ģimeni vai mīļoto sievieti būs kā lielisks dienas nobeigums. Dāvanu karte restorānā ir dāvana, kas noteikti nepaliks neizmantota

Gudrā ūdens pudele

Viedā ūdens pudele

Ūdens ir neatņamam ikdienas sastāvdaļa ikvienam. Ja jubilārs dod priekšroku jaunām tehnoloģijām un gaumīgām lietām savā ikdienā, tad īstā dāvana priekš viņa ir gudrā ūdens pudele.

Šai pudelei ir īpaši izstrādāta lietotne, kas sekos līdzi ūdens patēriņam un padzeršanās biežumam. Par nepieciešamību padzerties ūdeni, ziņos gan aplikācija, gan gaumīgs gaismas signāls pie pudeles pamatnes.

Dāvanu karte vīrieša hobijam

Dāvanu karte hobijiem

Vislabākā dāvana vīrietim ar iemīļotu vaļasprieku ir dāvana hobijam. Tas izrādīs atbalstu pret viņa nodarbošanos, kā arī ļaus pacelt savu hobiju nākošajā līmenī. Hobiji ir dažādi un daudziem no tiem ir nepieciešami materiāli, gadžeti un dažādi aksesuāri.

Piemēram, makšķerēšana ir viens no populārākajiem vīriešu hobijiem. Tas ir aizraujošs laika pavadīšanas veids, kad var nodoties savai nodarbei, baudīt svaigu gaisu un klusumu prom no pilsētas burzmas. Dāvanu karte makšķerniekam ir labākā izvēle, kā viņu pārsteigt.

Ādas aksesuāri

Ādas aksesuāri vīrietim

Šoreiz stāsts ir nevis par konkrētu produktu, bet gan par materiālu. Āda jau izsenis uzskatīta par kvalitatīvu un izturīgu materiālu, tāpēc tā savu aktualitāti ir saglabājusi arī līdz mūsdienām. Ādas aksesuāri ne tikai ilgi kalpos, bet arī labi izskatīsies.

Viens no veidiem, kā pasniegt šādu dāvanu ir ar dāvanu kartes palīdzību. Chaos96 produkti tiek gatavoti ar rokām tepat Latvijā, bet nēsāti visapkārt pasaulei. Lieliska dāvana vīrietim, kas novērtē kvalitatīvas un praktiskas dāvanas.

Dzērienu dzesētājs

Dzērienu dzesēšanas kubi

Vīrietim, kurš izbauda savus dzērienus ledus aukstus, praktiska un vienlaikus interesanta dāvana varētu būt dzēriena dzesētāji. Tas ir visai plašs jēdziens, jo tādi mūsdienās ir vairāku veidu. Iesakām pamēģināt mākslīgos ledus gabaliņus, jo tie izskatās eleganti glāzē un lieliski pilda savu funkciju.

Šos mākslīgos ledus gabaliņus atliek vien ielikt saldētavā un nepieciešamības gadījumā pievienot klāt dzērienam. Īstais ledus bieži vien atšķaida dzērienu, tāpēc šī ir lieliska alternatīva.

Praktiska termopudele

Termopudele

Viens no veidiem, kā motivēt dzert vairāk ūdeni – uzdāvinot kvalitatīvu termopudeli.

Vīrietis novērtēs termopudeli ar kvalitatīvu un elegantu dizainu. Tās termonoturība būs liels bonuss, jo lielākā daļa termopudeļu izceļas ar to, ka tās ilgi notur gan karstu, gan aukstu temperatūru.

Termopudeles ir pieejamas vairākās krāsās, dizainos, tilpumos, kā arī termonoturībās.

Izsmalcinātas smaržas

Vīriešu smaržas

Smaržas ir aksesuārs, kas svarīgs ikvienam. Tas spēj papildināt ikvienu cilvēku, radot iespaidu par cilvēku kā persnonību.

Vīrietim smaržas ir svarīga nianse, gan ikdienā, gan dodoties uz svarīgu tikšanos vai randiņu. Tāpēc, ja zini vīrieša gaumi, vai iemīļoto smaržu zīmolu, tad šī dāvana tiks patiesi novērtēta. Jo tā ir praktiska un noderēs ikdienā.

Barber Shop apmeklējums

Barber-shop apmeklējums

Arī vīriešiem patīk ik pa laikam sapucēties un savest sevi kārtībā. Kad runa iet par Barber Shop, tā nav vienkārši vieta, kur iegūt labu matu griezumu. Sākot jau no paša telpu dizaina – tas ir moderns un stilīgs, taču joprojām ļauj justies mājīgi un labi.

Knockout Barber Shop ir vīriešu kopiena, dzīvesstils, pieredzējuši profesionāļi un personības. Barber Shop apmeklējums ir lieliska dāvana, kas ļaus vīrietim labi sapucēties, labi pavadīt laiku un tikmēr iedzert gardu kafiju vai alus glāzi.

Termoss atpūtai pie dabas

Termoss atpūtai pie dabas

Vīrieši, kā neviens cits, novērtē praktiskas dāvanas. Ja vīrietis ir aktīvās atpūtas piekritējs un labprāt pavada laiku pie dabas, tad labs termoss ir dāvana, kas tiks novērtēta un izmantota ļoti bieži.

Termosi pārsvarā tiek ražoti no nerūsējošā tērauda. Pārliecinies, ka izvēlētais termoss ir radīt no augstākās kvalitātes tērauda, ar vismaz dubulto sieniņu vakuumizolāciju. Tas nodrošinās ilgāku termonoturību.

Bārdas kopšanas produkti

Bārdas kopšanas produkti

Lai radītu un uzturētu lielisku un veselīgu sejas apmatojuma -bārdas izskatu, nepeiciešams lietot dažādus bārdas kopšanas produktus.

Tāpēc, dažādi bārdas kopšanas produkti būs laba dāvana ikvienam vīrietim dzimšanas dienā. Gan vīrietim, kurš mērķtiecīgi audzē garu bādu, gan vīrietim, kurš ikdienā izvēlās atstāt nelielus bārdas ”rugājus”. Jo kopta bārda ir īsta vīrieša simbols, kas spēj radīt koptu koptēlu.

Bezvadu telefona lādētājs

Bezvadu telefona lādētājs

Attīstoties tehnoloģojām, papildinās to piedāvājums arī dāvanu ziņā. Jebkuram tehnoloģiju fanam noteikti gribēsies izmēģināt, vai bezvadu lādētājs ir tik pat efektīvs kā parastais lādētājs.

Bezvadu lādētājs ērti tiek izmantots, jo nav jāpiņķerējas ar vadiem. Bieži vien vadi mēdz pārplīst ar laiku, taču bezvadu lādētājam šāda problēma nav. Jāizvēlas labas kvalitātes zīmols un vīrietis noteikti priecāsies par iespēju pārliecināties par lādētāja kvalitāti pats!

Stilīgas saulesbrilles

Saulesbrilles vīrietim

Ja jubilārs svētkus svin pavasarī vai vasarā, tad laba dāvana ir kas vasarīgs un sezonai piemērots. Viens variants ir stilīgas saulesbrilles. Paši nereti mēdzam pažēlot naudu kvalitatīvākām saulesbrillēm, tāpēc dāvanā labprāt priecājamies saņemt augstākas kvalitātes brilles.

Ir svarīgi ikdienā pasargāt sevi no tiešiem saules stariem, tāpēc saulesbrilles būs dāvana, kas izrādīs arī rūpes un mīlestību pret dāvanas saņēmēju.

Interneta veikala dāvanu karte

Dāvanu karte interneta veikalā

Praktiskam vīrietim nepieciešama praktiska dāvana. Ja dāvana tiek meklēta tētim, vīram, brālim vai kolēģim, tad svarīgi ir nenošaut greizi ar pareizās dāvanas izvēli. Jāņem vērā pēc iespējas precīzākas vīrieša intereses, hobiji, gaume utt.

Vienkāršākais veids, kā nekļūdīties, ir dāvanu kartes izvēle universālā veikalā. Izvēloties dāvanu karti kāda interneta veikalā, svarīgi atrast tādu veikalu, kas piedāvā plašu produkcijas klāstu. Tādu, kas interesēs sportistiem, tehnoloģiju mīļiem, ceļotājiem, mašīnu entuziastiem un vēl!

Kvalitatīva kaklasaite

Kvalitatīva kaklasaite

Vismaz vienai, kvalitatīvai kaklasaitei ir jāatrodas ikviena vīrieša garderobē. Tāpēc, šāda dāvana vīrietim dzimšanas dienā būs laba dāvanas izvēle. Šādu dāvanu priecāsies saņemt gan tāds vīrietis, kurš reti kad izvēlas kaklasaiti kā aksesuāru, gan tāds,kuram skapī atrodamas daudz un dažādas kaklasaites.

Kvalitatīva kaklasaite kā aksesuārs spēj izcelt vīrieša personību. Parādot apkārtējiem, ka viņa tēls ir sakopts un elegants.

Aizraujošs lidojums ar paraplānu

Lidojums ar paraplānu

Dzimšanas diena ir īstais laiks, kad izmēģināt ko jaunu. Ir apritējis vēl viens gads un tas ir labs pamats gan svinībām, gan asākām izjūtām. Lieliska dāvanas ideja vīrietim, kam patīk piedzīvot jaunas emocijas, ir lidojums ar paraplānu. .

Lidojums ilgst aptuveni 10 minūtes un norisinās profesionāla intruktora pavadībā. Šī ir dāvana, kas iepriekš jāpiesaka. Tāpēc dāvanu karte ir lielisks veids, kā lidojumu uzdāvināt vīrietim svētkos. Šāds piedzīvojums ir oriģināla dāvana, kas noteikti paliks atmiņā vēl ilgi.

Sporta kluba abonements

Sporta kluba abonements

Sporta kluba abonements var būt lieliska dzimšanas dienas dāvana vīrietim. Tā ir pārdomāta un praktiska dāvana, kas var sniegt viņam iespēju sportot, socializēties un izklaidēties.

Kopumā sporta kluba abonements var būt lieliska dāvana vīrietim, kuram patīk būt aktīvam un nodarboties ar sportu. Tas  arī var būt lielisks veids, kā uzlabot veselību un labsajūtu.

Stilīga rokassprādze

Vīriešu rokassprādze

Arī vīriešiem patīk sajusties glītiem un reizēm tas darāms ar aksesuāriem. Turklāt, ja meklē dāvanu savam mīļotajam vīrietim un vēlies dāvanai piešķirt īpašu nozīmi, tad rokassprādze ar gravējumu ir lieliska ideja.

Gravējumā vari pēc izvēles pasūtīt vīrieša vārdu, tā iniciāli, kādu īpašu skaitli vai pat datumu. Tā ir dāvana, kas gan izskatās labi, gan arī vienmēr vīrietim atgādinās tevi. Dāvana ar jauku novēlējumu vienlaikus!

Jauns un stilīgs tetovējums

Tetovējums

Vīrietim, kam patīk tetovējumi un jau labu laiku tiek domāts par jaunu, laba dāvana būtu dāvanu karte tetovējumam. Tetovējumi nav lēts prieks, lai arī izskatās ļoti skaisti un stilīgi. Tāpēc šāda dāvana noteikti tiks novērtēta, jo izpalīdzēsi vīrietim.

Tetovēšanas salons Tattoo Imanta ir viens no profesionālākajiem tetovēšanas saloniem Rīgā, kam ir sniegts klientu visaugstākais novērtējums. Atliek vien izvēlēties dāvanas summu un vīrietis varēs pēc izvēles tikt pie jauna un forša tetovējuma. Šī ir oriģināla dāvana, kas viņu noteikti iepriecinās un ļaus papildināt ar savu tēlu.

Nepagaršotu aliņu komplekts

Alus komplekts

Ja jubilāram garšo alus, tad uzdāvini viņam tieši to. Veikalu plauktos ir tik daudz dažādi aliņi, ka bieži vien mēdzam plašajā piedāvājumā apjukt. Tad arī steigā paņemam jau sen nogaršotas klasikas, jo ar tām nav iespējams nošaut greizi.

Nepagaršotu un īpašu aliņu komplekts ir vienkārša, bet aizraujoša dāvana. Vīrietis varēs nogaršot dažādus alus un, iespējams, atrast jaunu mīļāko aliņu. Tev atliek vien atrast retāk redzētus aliņus, pielikt klāt uzkodas un dāvana ir gatava.

Kvalitatīvs saliekamais kabatas nazītis

Saliekamais kabatas nazis

Bieži vien vīrieši visvairāk novērtē praktiskas dāvanas, kas noderēs ikdienā. Dažādi gadžeti, kas var sagatavot jebkurai situācijai, tiek augstu novērtēti. Viens no šādiem gadžetiem ir klasisks saliekamais kabatas nazītis.

Tā ir laba dāvanas ideja ikvienam vīrietim, kuram patīk pavadīt laiku dabā, doties pārgājienos un vienkārši vienmēr justies gatavam jebkurai situācijai. Saliekamie kabatas naži nāk dažādās variācijās un mūsdienās tiem pat ir dažādi moderni komplekti – tie var būt paredzēti gan izdzīvošanas situācijām, gan remontēšanas nepieciešmībai u.c.

Dāvanu karte sporta pulkstenim

Sporta pulkstenis

Vīrietim, kas nodarbojas ar sportu un veic savu aktivitāšu uzskaiti, noderētu jauns sporta pulkstenis. Mūsdienās tie ir tik jaudīgi un eleganti, ka tie noder gan sporta treniņu laikā, gan arī ikdienā.

Dažas no populārākajām un izplatītākajām funkcijām ir GPS, soļu skaitīšana, sirds ritma mērīšana, stresa un miega uzraudzīšana, treniņu un aktīvā laika fiksēšana. Dāvanu karte sporta pulkstenim ir laba izvēle, jo tā ļaus izvēlēties pašam savu sporta pulksteni pēc gaumes un nepieciešamajām funkcijām.

Iespēja iemācīties ko jaunu

Valodu kursi

Mūžu dzīvo – mūžu mācies! Dzimšanas diena ir īstais laiks, kad apņemties apgūt kādu jaunu prasmi.

Kādas jaunas valodas apguve varētu būt patiesi interesanti un noderīgi kursi. Tie dos iespēju satikt jaunus cilvēkus un sevi pilnveidot. Jo vienīgi izmēģinot jaunas lietas, iespējams saprast, kāda ir iemīļotākā nodarbošanās! Pēc šo kursu apmeklējuma, iespējams vīrieša aicinājums būs apgūt dažādas jaunas valodas.

SUP piedzīvojums purvā

Saulriets purvā uz SUP

Ja gaviļnieks svin dzimšanas dienu vasarā vai pavasarī, tad lieliska dāvana ir aktīvā atpūta. Siltajās gada sezonās gribās laiku pavadīt dabā – īpaši pie ūdeņiem.

Tad nu piedāvājam SUP piedzīvojumu jubilāram kopā ar draugiem – lieliska ideja dāvanai. Tā ļaus izkustēties, izmēģināt savus spēkus līdzsvarā, kā arī labi pavadīt laiku brīvā dabā. Laba dāvana ikvienam aktīvās atpūtas cienītājam.

Intriģējošs kvests

Kvests

Ja vīrietim labpatīk risināt dažādas mīklas, atklāt noslēpumus un izpildīt stratēģiskus uzdevumus, tad laba dāvanas ideja ir kvests. Tā ir tematiska izlaušanās istaba, no kuras stundas laikā ir jāpaspēj izkļūt ārā. Visbiežāk, lai to panāktu, jāmeklē norādes, dažādas atslēgas, ciparu kombinācijas utt.

Šī ir ļoti interesanta pieredze, tāpēc kvests ir jāizmēģina katram vismaz reizi. Piedāvājums derīgs 2-4 cilvēku lielām grupām, tāpēc vīrietis varēs ņemt līdzi draugus vai ģimeni. Kopā jautrāk un arī vienkāršāk atrisināsies mīkla.

Brauciens ar kartingiem

Brauciens ar kartingiem

Vīrietim, kas labprāt izbauda asas emocijas un ātrumu, varētu patikt kāds aktīvās izklaides piedāvājums, piemēram, brauciens ar elektrokartingiem. Tas ir moderns veids, kā pabraukāties ar kartingiem, izņemot to, ka šiem nav nepatīkama degvielas smaka un ātrs uzrāviens iespējams jau startā.

Brauciens ar kartingiem iekštelpu trasē ir izklaide, kas sniedz īstas emocijas un azartu. Nav jāsatraucas arī par pieredzes trūkuma šādai izklaidei. Instruktori visu parādīs un apmācīs.

Kinoteātra dāvanu karte

Kino biļetes

Ja vīrietis ir kino fans, tad jaunākās un labākās filmas viņam vienmēr ir jānoskatās. Un, protams, nevis mājās, bet gan kino. Lai padarītu šo dāvanu vēl īpašāku, uzdāvini viņam kino biļetes un filmas pirmizrādi. Tas noteikti iepriecinās katru kinomānu – turklāt ne vien ar pašu filmu, bet gardajām uzkodām un pasākuma atmosfēru.

Kinoteātris ir laba vieta, kur pilsētas centrā pazust no cilvēku drūzmas. Īpaši, ja tas ir vakara seanss un kāda laba filma, kuru kino kritiķi augstu novērtējuši.

Lāzertags pozitīvām emocijām

Lāzertags

Labi pavadītam laikam kopā ar draugiem vai ģimeni un, iespējams, pat dzimšanas dienas svinību otrajai daļai noderēs lāzertaga spēle ar sporta versijas ieročiem. Tas ir aizraujošs veids, kā pavadīt laiku labā kompānijā, izmēģināt savas spējas un patrenēt prātu.

Labākais šajā dāvanā ir tas, ka piedāvājums ir aktuāls visa gada garumā. Nav nepieciešama īstā sezona, lai šo aktivitāti izbaudītu.

Laba galda spēle

Aizraujošas galda spēles

Vīrietim, kam patīk ciemos aizcināt ģimeni un draugus, vienmēr ir uzdevums savus viesus labi izklaidēt. Kvalitatīva laika pavadīšana kopā ir izšķiroša tam, vai vakars būs izdevies vai nē.

Laba dāvana, kas varētu palīdzēt vīrietim kļūt par labu saimnieku, ir aizraujoša galda spēle. Galda spēles ir universāla dāvana, kas patīk gan lieliem, gan maziem. Balstoties uz vīrieša jau esošo (vai neesošo) galda spēļu kolekciju, atliek izvēlēties pareizo spēli un dāvana ir gatava.

Bezvadu Bluetooth skaļrunis

Bezvadu skaļrunis

Katram mūzikas cienītājam ir nepieciešama bezvadu tumbiņa jeb Bluetooth skaļrunis, lai vienmēr līdzi var pārnēsāt mūziku, kad tas nepieciešams.

Īsti audio tehnoloģiju fani šādu dāvanu ļoti novērtētu – jāņem vien vērā laba kvalitāte, jo tas ir neizsakāmi svarīgi. Bezvadu tumbiņas ir ērtas un parocīgas, jo tās var paņemt līdzi nepieciešamības gadījumā. Tās ir ērti pārvietot ne vien izmēra dēļ, bet arī vadu neesamības dēļ.

Šveices nazītis

Saliekamais kabatas nazis

Šveices nazītis ir lieliska dāvana, kas noderēs praktiskam vīrietim gan ikdienā, gan atpūtai pie dabas un pārgājienos.

Šveices nazītis ir lieliska dāvana vīrietim, tāpēc, ka tajā ļoti kompakti ir apvienoti dažādi darbarīki. Papildus nazim šādā komplektā parasti ir apvienots gan skrūvgriezis, gan pudeļu attaisāmais, gan šķēres u.c. noderīgi rīki. Ņemot vērā Šveices naža ietilpību, pastāv iespēja, ka katrai situācijai noderēs kāds no gadžetiem.

Grāmata par ceļošanu

Grāmata par ceļošanu

Ja vīrietim patīk lasīt, tad laba grāmata vienmēr būs izdevusies dāvana.  Visinteresantākās parasti ir piedzīvojumu grāmatas – kad var lasīt par citu trakulīgajiem ceļojumiem un izveicībām. Ja vīrietim patīk arī ceļot, tad viņam noteikti patiks par to arī izlasīt.

Turklāt, ja ceļot šobrīd nav iespējams, tad pasapņot par to var vienmēr. Un arī mācīties no citu kļūdām. Lasīšana par šādiem tematiem var atvieglot adaptēšanos un nepieļaut tipiskās tūristu kļūdas.

Atpūta lauku mājā

Atpūta lauku mājā

Redzi, ka vīrieti esošā pilsētas burzma ar savu aktīvo ikdienu, skriešanu un steigu ir nogurdinājusi? Risinājums šim būs – atpūta tuvāk dabai, atpūta lauku mājā, kad izejot ārā, no rīta dzirdi putnu čivināšanu, ne garām aiztraucošu mašīnu rindu.

Šādu dāvanu spēs novērtēt ikviens vīrietis, kuram patīk pabūt klusumā, mierā un tuvāk dabai. Atpūta lauku mājā sniegs gan relaksāciju, gan iespēju restartēties jauniem darbiem. Palutini vīrieti ar kvalitatīvu atpūtu laukos!

Soma portatīvajam datoram

Soma portatīvajam datoram

Soma portatīvajam datoram var būt lieliska dzimšanas dienas dāvana vīrietim. Tā ir praktiska un funkcionāla dāvana, kas var palīdzēt pārnēsāt un aizsargāt portatīvo datoru, atrodoties ceļā.

Izvēloties portatīvā datora somu, ņemiet vērā dāvanas saņēmēja dzīvesveidu un vajadzības. Ja viņš ir biznesa profesionālis, kurš bieži ceļo, apsveriet iespēju izvēlēties glītu un stilīgu somu, kas var kalpot arī kā portfelis. Ja viņš ir ikdienas lietotājs, apsveriet mugursomu, kas piedāvā ērtāku datora pārnēsāšanu.

Oriģināls T-krekls ar apdruku

T-krekls ar oriģinālu apdruku

T-krekli ir katra vīrieša garderobes neatņemama sastāvdaļa. Tie ir ērti, universāli un pievelkami gandrīz pie jebkura apģērba. Tieši tāpēc t-krekls būs praktiska dāvana ar ko neizdosies nošaut greizi.

Lai šo dāvanu padarītu par interesantāku, jāatrod kāds oriģināls t-krekls, piemēram, ar foršu logo vai personalizētu apdruku. Ja izvēlēsies personalizētu apdruku, tad varēsi izpausties un dāvana uzreiz būs personiska t.i. ar lielāku emocionālo vērtību.

Daudzreiz lietojama ūdens pudele

Skaista ūdens pudele

Ikvienam ir nepieciešama sava ūdens pudele, ko ņemt līdzi ikdienā uz darbu vai sporta treniņiem. Iegādājoties vienu ilgtspējīgu ūdens pudeli, kas kalpos gadiem ilgi, izdosies ietaupīt ikdienas tēriņus uz plastmasas pudelēm, kā arī saudzēt dabu.

Interneta veikalā ŪDENS PUDELE ir plaša izvēle ar ūdens pudelēm no stikla, nerūsējošā tērauda, alumīnija, ilgtspējīgās plastmasas, vara u.c.

 

Individuāla uzvalka pašūšana

Individuāla uzvalka šūšana

Individuāli šūts uzvalks būs izcila dāvana, ja dāvanas saņēmējs uzvalkos pavada lielu daļu ikdienas vai arī, ja plānojas kāds īpašs dzīves notikums, kā, piemēram, kāzas.

Individuāli šūts uzvalks vīrietim liks sajusties patiesi novērtētam. Jo zināms, ka labu un kvalitatīvu uzvalku cenas ir augstas, bet ja vēl tas tiek šūts pēc konkrētiem izmēriem, tad izmaksas ir vēl augstākas. Tāpēc saņemot šādu dāvanu, vīrietis sajutīsies cienīts un mīlēts.

Aizraujošas kaitsērfinga apmācības

Kaitsērfinga apmācības

Dažādu sporta veidu cienītājs, spēs novērtēt iespēju apgūt, ko jaunu un nebijuši. Kaisērfings ir viens no aktīvās atpūtas veidiem, kas būs piemērots ikvienam, kas dievina ūdens aktivitātes.

Dāvinot vīrietim kaitsērfinga apmācības, tu dāvināsi ne vien iespēju apgūt ko jaunu, gūstots adrenalīnu un pozitīvas emocijas. Bet sniegsi iedvesmu uz iespējams jaunu dāvanas saņēmēja hobiju.

Jauna sporta veida atklāšana – golfa spēle

Golfa spēle

Golfa spēle ir lieliska dzimšanas dienas dāvana vīrietim, kurš mīl sportu un labprāt pavada laiku brīvā dabā. Iespējams šī dāvana, tās saņēmējam atklās jaunu sporta veidu, hobiju, kas turpmāk viņu aizraus.

Golfs ir populārs un izaicinošs sporta veids, kas prasa prasmi, stratēģiju un pacietību. Golfs var ietvert jebko, sākot no vienas golfa spēles līdz golfa nodarbībai. Šī dāvana sniedz iespēju saņēmējam izbaudīt fizisku aktivitāti, svaigu gaisu un atpūtu, vienlaikus iesaistoties jautrā nodarbē.

Peldbaseina abonements

Peldbaseina abonements

Peldbaseina abonements ar būt lieliska dzimšanas dienas dāvana vīrietim. Tā ir praktiska dāvana, kas var sniegt viņam iespēju sportot, atpūsties un reizē arī socializēties.

Izvēloties peldbaseina abonementu, ņemiet vērā baseina atrašanās vietu un ērtības. Ja viņš dzīvo tuvu, apsveriet iespēju iegādāties abonamentu vietējā baseinā. Ja viņš ir gatavs doties mazliet tālāk, apsveriet izvēlēties abonamentu, kas piedāvā papildu ērtības, piemēram, burbuļvannu un saunu.

Labi un kvalitatīvi darba instrumenti

Darba instrumentu komplekts vīrietim

Tāpat, kā sievietei nekad nevar būt par daudz rotaslietu, vīrietim nevar būt par daudz darbarīku.

Šī ir praktiska dāvana, kas ļaus vīrietim papildināt savus instrumentu krājumus un nomainīt esošos pret jaunākiem, nopulētākiem un jaudīgākiem. Ja nezina, kādus tieši vīrietim vajag, laba izvēle ir dāvanu karte.

 

Citas līdzīgas dāvanu idejas varēsi atrast mūsu rakstā Oriģinālas dāvanas vīrietim.

Lai izdodas atrast lieliskas idejas dāvanai un rezultātā arī dāvanas vīrietim dzimšanas dienā!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *