Ekskluzīvas dāvanas vīrietim

dāvana vīrietim

Meklējot dāvanas, vēlamies ar to palīdzību sniegt īpašu sajūtu. Izrādīt mīlestību un rūpes pret jubilāru. Lai arī lieliskas dāvanas var būt gan mazas, gan lielas, īpašos notikumos gribam palutināt mīļos ar ko patiesi īpašu.

Izlaidumā, apaļā jubilejā vai kādā citā svarīgā dzīves notikumā piemērotākas dāvanas ir kas iespaidīgāks par katra gada dzimšanas dienas apsveikumu. Tam ir domātas ekskluzīvas dāvanas, ar kuru palīdzību dāvanas saņēmēju palutināsi, no sirds apsveiksi un uzdāvināsi ko ļoti vērtīgu.

Visas dāvanu idejas, ko dāvināt vīrietim,var aplūkot mūsu katalogā – Dāvanas vīrietim. Savukārt, te esam apkopojuši labākās ekskluzīvo dāvanu idejas, ar ko pārsteigt vīrieti svētkos.

Brauciens ar sniega motociklu

Brauciens ar sniega motociklu

Ja vīrietis ir adrenalīna cienītājs, tad brauciens ar sniega motociklu būs lieliska dāvanas izvēle ar kuru pārsteigt svētkos. Šī dāvana sniedz iespēju baudīt ātrumu, braucot pa meža sniega takām.

Adrenalīna pilns piedzīvojums, kurš sniegs neaizmirstamas emocijas ilgam laikam. Dāvanu novērtēs vīrietis, kas dievina adrenalīnu, ātrumu un iespēju apgūt ko jaunu. Iespējams šis dāvanas piedāvātais piedzīvojums, vīrietim kļūs par jaunu hobiju.

Neaizmirstams lidojums ar gaisa balonu

Lidojums ar gaisa balonu

Ekskluzīva dāvana ir kas tāds, ko ne visiem izdodas izbaudīt – it īpaši ne ikdienā. Lidojums ar gaisa balonu ir viena no šādām lietām. Tas ir varens piedzīvojums, kas vīrietim noteikti ir jāizmēģina. Šī ir īpaši laba dāvana, ja viņš nekad vēl nav lidojis ar gaisa balonu, bet jau labu laiku par to sapņo.

Lidojumu ar gaisa balonu var izmantot par brīdi, kad atslēgties no visas pasaules. Tā ir iespēja būt augstu debesīs, vairāku simtu metru augstumā.

Viedā ūdens pudele, kas atgādina padzerties

Viedā ūdens pudele

Ar katru dienu cilvēki vairāk izprot ūdens nozīmi organismā. Tomēr parasta ūdens pudele nav gluži ekskluzīva dāvana.

Tiem, kam dienas laikā optimālo ūdens daudzumu ir īpaši grūti uzņemt, viedā ūdens pudele būs lielisks sabiedrotais. Pudele ir savienota ar īpaši izveidotu aplikāciju, kas seko līdzi uzņemtā ūdens daudzumam un biežumam. Kad kādu laiku ūdens pudele nav aiztikta, uz pudeles parādās signāls, kas atgādina padzerties. Šī ir patiešām aktuāla un forša dāvana!

Drons fotografēšanai

Drons fotografēšanai

Mūsdienās labākos bezpilota lidaparātus ar kamerām var atrast gan amatieru, gan profesionāļu rokās. Tie kļuvuši pieejami un viegli lietojami ikvienam. Ja vēlies vīrieti pārsteigt ar kaut ko ļoti aktuālu un vērtīgu, tad drons būs īstā izvēle.

Drons sniegs iespēju fotografēt un filmēt no neredzētiem leņķiem un iegūt unikālas perspektīvas, kas vienkārši nebūtu iespējamas ar citu kameru. Iespējams, tas kļūs par vīrieša jauno hobiju.

Masāžas ierīce

Masāžas ierīce

Atpūtas un reizē relaksācijas mirklis ir vajadzīgs ikvienam. Un nav nepieciešams doties ārpus mājas, lai baudītu šo patīkamo mirkli.

Masāžas ierīces būs tā, kas šādus relaksējošus mirkļus ļaus baudīt neizejot no mājas. Šādu dāvanu spēs novērtēt ikviens vīrietis, jo viņš būs priecīgs, ka šo ekskluzīvo iespēju – masāžu varēs baudīt mājas apstākļos un jebkurā sev tīkamā laikā.

Kafijas automāts kafijas cienītājam

Kafijas automāts

Ja esi ekskluzīvas dāvanas vīrietim meklējumos, tad padomā par to, vai viņš ir īstens kafijas cienītājs. Ja tas apstiprinās, tad viņam piemērota dāvana varētu būt labs kafijas automāts.

Tas ievērojami atvieglotu viņa ikdienu un sniegtu iespēju vīrietim baudīt gardu kafiju arī no sava mājokļa. Atliek vien izvēlēties viņam piemērotāko kafijas automātu starp kapsulu un kafijas pupiņu automātiem. Kapsulu automāts būs lētāks, taču tā uzturēšana izmaksās vairāk par kafijas pupiņu automātu. To vērts ņemt vērā!

Iespēja vērot zvaignes mājās

Zvaigžņu vērošana mājās

Vērot zvaigznes no mājām un atrasties tuvāk zvaigžņu debes jumam – skan ekskluzīvi, ne? Bet tāda iespēja pastāv ar piemērotiem zvaigžņu vērošanas rīkiem.

Ja vīrietis interesējas par astronomiju, tad zvaigžņu vērošanas binoklis, vai teleskops, būs patiesi ekskluzīva dāvana svētkos. Dāvana, kas sniegs neaizmirstamas emocijas ikreiz, kad tiks vērotas zvaigznes.

Kērlinga spēle

Kērlinga spēle

Kērlings ir sporta veids , kurā spēlētāji slidina akmeņus uz ledus, cenšoties to pietuvot mērķa zonai, kas ir sadalīta četros apļos. Tāpēc, ja vīrietis ir ziemas sporta veidu piekritējs, tad dāvana – kērlinga spēle būs lieliska izvēle.

Šī ekskluzīvā dāvana sniegs jaunas un iepriekš nepieredzētas prasmes, kā arī palīdzēs gūt pozitīvas emocijas. Iespējams šī dāvana, vīrietim atvērs jaunas durvis, jaunam hobijam.

Aizraujošas kaitsērfinga apmācības

Kaitsērfinga apmācības

Kaitsērfings ir apbrīnojams un uzmanību piesaistošs sporta veids, kura pamatā ir vēja spēka izmantošana. Tas apvieno sevī vairākus sporta veidus kā – veikbordu, vindsērfingu, sērfošanu, akrobātiku un citus.

Lieliska un reizē ekskluzīva dāvana vīrietim, ikvienos svētkos. Šī dāvana būs piemērota ekstrēmo un ūdens sporta veidu cienītājiem. Ar šo dāvanu – adrenalīna deva garantēta.

Stilīgs bezvadu skaļrunis

Bezvadu skaļrunis

Ja skaļa un kvalitatīva mūzika raksturo tavu dāvanas saņēmēju, tad bezvadu skaļrunis ir tas, ko meklē. Tā būs ne tikai praktiska dāvana, bet arī lielisks veids, kā pacelt mūzikas klausīšanos nākamajā līmenī.

Daudzi no mūsdienu labākajiem bezvadu skaļruņiem var tikt izmantoti kā iekštelpās, tā ārā. Tie nodrošina labu akumulatora darbības laiku un rada pietiekami daudz skaļuma, lai piepildītu pagalmu, istabu vai iecienītāko ziemas atpūtas vietu. Ne mazāk svarīgi – bezvadu skaļruni var ērti paņem līdzi, lai kur arī dotos.

Relaksējošs barber-shop apmeklējums

Barber-shop apmeklējums

Barbershop apmeklējums ir vienlaikus praktiska un ekskluzīva dāvana vīrietim, kas ļaus iegūt profesionālu matu griezumu, sakopt bārdu un un iespēju izbaudīt citas skaistumkopšanas procedūras. Šāda dāvana ir lielisks veids, kā vīrieti palutināt neatkarīgi no svinamajiem svētkiem.

Barbershop salons pieņem darbiniekus, kas ir specializējušies ne vien vīriešu matu griezumā, bet arī to krāsošanā, ieveidošanā, bārdas sapucēšanā un citu skaistumkopšanas procedūru veikšanā. Šī ir vieta, kur iegūt kvalitatīvu servisu, kas neliks vilties.

Karaliska brīvdienu atpūta Latvijas pilī

Atpūta pilī

Mūsdienās daudzas no Latvijas krāšņajām un vēsturiskajām pils ēkām ir atjaunotas un paredzētas īpašas pieredzes nodošanai viesiem.

Šāda dāvana ir piemērota vīrietim, kurš mīl greznu dzīvi un labprāt tiktu palutināts. Papildus izsmalcinātajai un vienlaikus vēstures bagātajai videi, vairums piedāvājumu ir paredzēti divām personām. Tā ir iespēja romantiski pavadīt laiku ar savu mīļoto sievieti un baudīt atpūtu, ko atcerēsies vēl ilgi. Izmslacinātas un aizraujošas dāvanas – piemērotas ikvienam vīrietim.

Kvalitatīvs termoss atpūtai pie dabas

Termoss atpūtai pie dabas

Katram vīrietim ir nepieciešams labs un kvalitatīvs termoss atpūtai pie dabas. Tas var noderēt gan aukstos ziemas piedzīvojumos, gan arī vasarā, kad nepieciešams veldzēties ar vēsu dzērienu.

Viens no labākajiem zīmoliem, ko izvēlēties ir Stanley. It īpaši Stanley The Unbreakable termoss, kas spēj saglabāt karsta dzēriena temperatūru 40 stundas, aukstu – 35.

 

Elegants ikdienas rokas pulkstenis

Klasisks rokas pulkstenis

Katram vīrietim ir nepieciešams savs rokas pulkstenis ikdienai. Balstoties uz viņa dzīvesveidu un gaumi, varēsi iegādāties viņam izsmalcinātu un elegantu rokas pulksteni. Tas piešķir tēlam īpašu vērtību un eleganci.

Tomēr jāņem vērā, ka tas ir arī liels lēmums. Iespējams, labāka izvēle ir ļaut vīrietim pašam izvēlēties. Labs variants, kā to panākt, ir dāvanu karte pulksteņa iegādei.

 

Individuāla uzvalka šūšana

Individuāla uzvalka šūšana

Ja vīrietis ikdienā valkā uzvalkus vai arī viņam tuvojas kāds īpašs pasākums, tad laba dāvana varētu būt tieši viņam individuāli uzšūts uzvalks. Viņš noteikti sajutīsies komfortabli un arī pārliecinātāks par sevi, ja viņa skapī būs jauns un stilīgs uzvalks.

Labs un ērts veids, kā šādu dāvanu uzdāvināt, ir Brun! uzvalku šūšanas dāvanu karte. Viņi pēc individuāla pasūtījuma šuj blūzes un kreklus, kā arī uzvalkus, konsultējoties ar stilistu un drēbnieku, izvēloties no vairāk kā 200 Albini Group kolekcijas audumiem, piemeklējot piemērotāko.

Atpūta lauku mājā ārpus pilsētas steigas

Atpūta lauku mājā

Visiem, kas no dzīves laukos ir pārvākušies uz Rīgu, reizēm gribās aizmukt prom no pilsētas steigas. Tādos brīžos, kad no darba var atļauties paņemt pauzi, vislabākā relaksācija ir laukos – pie dabas. Kam pašiem savu lauku māju nav, iespēja atpūsties laukos ir fantastiska dāvana.

Lauku māja Lantus ir vieta, kas ļaus vīrietim sajusties ērti un enerģijas pilnam. Māja ir speciāli paredzēta nesteidzīgai un lēnai atpūtai kopā ar otro pusīti. Ļaujoties pirtnieces pērienam, atslābināties klasiskās masāžas laikā un baudīt vakariņas – recepte izcilai atpūtas dienai laukos.

Ekskluzīvas niršanas apmācības

Niršanas apmācības

Dāvana, kas būs piemērota tikai tiem, kas labprāt izbauda dažādas ūdens aktivitātes – niršanas apmācības. Šī ir ekskluzīva un reizē aizraujoša dāvana.

Vīrietis apgūstot niršanu, gūs gan pozitīvas un neaizmirstamas emocijas, gan iespēju apgūt ko jaunu. Un kas to lai zin, varbūt niršana vīrietim kļūs par jauno hobiju, kas ikreiz ienirstot ūdenī, liks elpai aizrauties no sajūsmas pabūt zemūdens pasaulē.

Ekskluzīvs izbrauciens ar jahtu

Izbrauciens ar jahtu

Ja vīrietim patīk atrasties uz ūdens jebkurā formā, tad brauciens ar jahtu ir piemērota ekskluzīvā dāvana tieši viņam. Iespējams pati dāvana var būt uz jahtas noorganizētas svinības kopā ar vīrieša ģimeni un tuvākajiem draugiem. Tā ir fantastiska ideja foršiem un neaizmirstamiem svētkiem, kas vēl ilgi paliks atmiņā.

Izbrauciens ar jahtu dāvanas saņēmējam ļaus izbaudīt vēju matos un neizsakāmu brīvības sajūtu. Šis ir lielisks piedāvājums, ko izbaudīt siltā vasaras dienā vai vakarā, baudot saulrietu.

Spēļu galds aizraujošiem vakariem ar draugiem

Spēļu galds

Vēl viena lieliska dāvanas ideja vīrietim īpašos svētkos varētu būt viņam pašam savs spēļu galds. Ja viņam patīk labi pavadīt laiku ar draugiem un iesaistīties vieglā sacensību garā, spēļu galds noteikti nodrošinātu ar pozitīvi pavadītu laiku kopā.

Varbūt vīrietim patīk spēlēt pokeru, tad viņam bez šaubām patiktu saņemt dāvanā arī pašam savu pokera galdu. Varbūt viņam patiktu arī klasiskais futbola galds vai novusa galds. Jebkurā gadījumā, ja vīrietim mājās tam ir vieta, tad šāda veida dāvana tiks novērtēta.

Romantiska atpūta izsmalcinātā viesnīcā

Romantiska atpūta viesnīcā

Paturpinot ar izsmalcinātām dāvanām, reizēm vislabākā atpūta ir smalka un grezna. Dažreiz vēlamies atpūsties brīvā dabā ar teltīm, tomēr citkārt, 4 zvaigžņu viesnīca šķiet kā vilinošs elegances pilns piedzīvojums. Ja arī tu vēlies vīrieti palutināt ar izsmalcinātu un romantisku vakaru divatā, tad augstas klases viesnīca ar labu restorānu ir lieliska izvēle.

Romantiska atpūta četrzvaigžņu viesnīcas Bellevue Park Hotel Riga 4* Superior Delux Double elegantajā numuriņā, malkojot šampanieti un baudot viens otra sabiedrību, iepriecinās ikvienu pāri.

Floutinga apmeklējums pilnvērtīgai atpūtai

Floutings

Floutēšana ir visātrākā un dziļākā mūsdienās zināmā relaksācijas un meditēšanas metode. Vīrietim, kas bieži vien ir darbu nomākts un noguris, šāda dāvana ļaus sajusties daudz labāk. Turklāt, tā izrādīs rūpes pret svētku svinētāju.

Floutings notiek īpaši aprīkotā floutinga istabā, gaismas un skaņas necaurlaidīgā telpā 30 cm seklā baseinā. Tā ūdens ir piesātināts ar Epsom sāli, kas ir blīvāks par jūras ūdeni un tas nekairina ādu. Guļot tajā, ķermenis var pilnībā atpūsties, jo pašam nekas “nav jādara”, jo ūdens stingri tur visu ķermeni.

 

Dāvanu karte vīrieša hobijam

Dāvanu karte hobijiem

Vienmēr laba dāvana ir atbalsts vīrieša hobijam. Tas uzreiz vīrietim liek sajusties mīlētam, nododot savu atbalstu viņa hobija izaugsmei. Labākais veids, kā to nodot, ir izvēloties dāvanu karti. Tad vīrietim tiek uzdāvināti līdzekļi un vērtība, par ko viņš var izvēlēties sev nepieciešamo preci hobijam.

Šī dāvana tiks īpaši novērtēta tad, ja vīrieša hobijs nav no tiem lētākajiem, piemēram, makšķerēšana. Dāvanu karte makšķerniekiem un medniekiem, ļaus iegādāties nepieciešamo, lai baudītu relaksējošu atpūtu, piemēram, dototies dziļi ezerā un gaidot lielo lomu.

 

Elektriskais skrejritenis

Elektriskais skrejritenis

Elektriskie skrejriteņi parādās mums apkārt aizvien vairāk. Tie ir redzami lielākajā daļā lielāko pilsētu, un to popularitāte tikai pieaug. Un ne velti- elektriskais skrejritenis ir lielisks ikdienas sabiedrotais.

Tā būs gan praktiska, gan ekskluzīva dāvana, ja izvēlēsies kvalitatīvu un funkcionālu modeli. Elektriskie skrejriteņi ir atšķirīgi gan pēc izmēriem, gan uzlādes ātruma, gan maksimālā ātruma. To noteikti ņem vērā, izvēloties šādu dāvanu.

Ja tomēr šīs nav dāvanas, ko meklēji, tad ieskaties dāvanu idejās tetovējuma izveidošana, brauciens ar krosa moci vai ilgtspējīgs alus kauss.

Lai izdodas pārsteigt ar ekskluzīvām dāvanām un palutināt vīrieti!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *