Mīļa dāvana sievai

Mīļas dāvanas sievai

Mīļas dāvanas atrašana sievai var būt izaicinājumus neatkarīgi no tā, cik ilgi jau esat kopā. Pēc ilgākas kopā būšanas, šokolāde un rozes var vairs nelikties tik pārsteidzoši mīļa dāvana kā agrāk. Bet tas nekas, ir ļoti daudz citu dāvanu, ar kurām izrādīt rūpes un mīļumu. Vajag tikai padomāt vai arī ieskatīties šajā dāvanu ideju rakstā.

Visas dāvanu idejas sievai, var aplūkot mūsu dāvanu katalogā Dāvanas sievai. Bet te, neatkarīgi no tā, vai meklējat mīļu Valentīna dienas dāvanu vai iepērkaties sievas dzimšanas dienai, esam apkopojuši, mūsuprāt, vislabākās dāvanas sievai. 

Dāvanu karte restorānā

Dāvanu karte restorānā

Ja vēlies sievu pārsteigt ar gardu maltīti, bet ar ēst gatavošanu esi uz Jūs, tad dāvanu karte restorānā noteikti būs labs risinājums. Sievai būs iemesls sapucēties, uzvelkot visskaistāko kleitu un kurpes.

Sieva noteikti priecāsies apmeklēt restorānu kopā un izbaudīt gan labu kompāniju, gan ēdienu, gan atmosfēru!

Atpūta SPA kompleksā

Atpūta SPA kompleksā

Mīļa dāvana sievai viennozīmīgi pauž rūpes. TIeši tāpēc lieliska izvēle var būt atpūta SPA kompleksā. Šāda dāvana ne tikai ļaus relaksēties un atgūt spēkus, bet arī sniegs iespēju atpūsties un pavadīt laiku kopā.

Atpūta SPA kompleksā Latvijā ir ļoti populāra, tāpēc piedāvājumu klāsts ir salīdzinoši liels. Atliek vien izvēlēties piemērotāko variantu!

Jogas nodarbības

Jogas nodarbība

Jogas nodarbības var būt mīļa dāvana jūsu sievai. Joga ir prakse, kas apvieno fiziskās pozas, elpošanas tehnikas un meditāciju, lai uzlabotu vispārējo veselību un labsajūtu. Tā var palīdzēt mazināt stresu, uzlabot elastību un līdzsvaru, kā arī palielināt spēku un izturību.

Jogas nodarbības var būt pārdomāta un noderīga dāvana jūsu sievai. Tā var ne tikai uzlabot viņas fizisko veselību, bet arī labvēlīgi ietekmēt viņas garīgo un emocionālo labsajūtu.

Personalizēta foto kanva

Personalizēta foto kanva

Lai atgādinātu par jūsu ģimenes svarīgakajiem mirkļiem kā kāzām, bērniņa piedzimšanu vai vienkārši kopīgu fotosesiju, uzdāvini sievai personalizētu foto kanvu. Tas ir unikāls un pārdomāts veids, kā parādīt, cik ļoti jums viņa rūp, un atgādināt  īpašas atmiņas.

Šāda dāvana sievai būs gan mīļa, gan arī skaists dizaina priekšmets, kas papildinās jūsu mājas.

Fotosesija

Fotosesija

Fotosesija var būt pilna servisa atpūta, ja vien izvēlies pareizo fotogrāfu un fotosesijas veidu. Vairumā gadījumu pirms fotosesijas tiks ieveidoti mati, uzklāts grims un uzvilkts skaists tērps. Tas sievai liks justies pavisam skaistai un apčubinātai. Tam sekos fotosesija, kurā tiks iemūžināti skaistie mirkļi.

Fotosesija ir lieliska dāvana. To sieva var izmantot gan individuāli, gan kopā ar vīru, izvēloties pāra fotosesiju.

SPA procedūra

SPA procedūra

Ja vēlies, lai kāds profesionālis parūpējas par tavas sievas labsajūtu, tad SPA procedūra būs mīļa, relaksējoša un praktiska dāvana svētkos.

Šāda dāvanas izvēle ļaus tavai sievai baudīt kādu SPA procedūru gan sejai, gan ķermenim kopumā. Atliek tikai izvēlēties piemērotāko procedūru. Sieva šādu dāvanu patiesi spēs novērtēt un sajutīs tevis izrādītās rūpes par viņu.

Trendīgas smaržas

Trendīgas smaržas

Trendīgas smaržas var būt jauka un mīļa dāvana jūsu sievai. Smaržas ir klasiska dāvana, ko priecāsies saņemt ikviena sieviete. Izvēloties trendīgas smaržas kā dāvanu, ņemiet vērā sievas personīgo stilu un smaržu izvēli. Dažas populāras smaržu tendences ir ziedu, koksnes un svaigi aromāti.

Kopumā trendīgas smaržas var būt pārdomāta un personiska dāvana jūsu sievai. Tas var būt atgādinājums par jūsu mīlestību un atzinību viņai, un viņa to var baudīt katru dienu.

Swarovski auskari

Swarovski auskari

Ja dāvanu ideja par rotaslietu kasti nelikās labākais variants, bet zini, ka sievai ļoti patīk rotaslietas, tad klasiska izvēle var būt Swarovski auskari. Swarovski kristāli ir ļoti eleganti. Tie noteikti ļaus sievietes acīm iemirdzēties. Spožie kristāli laistās saules gaismā un priecē ar neaprakstāmu mirdzumu, kas raksturīgs tieši Swarovski zīmolam.

Rotaslietas ir patiesi mīļa dāvana sievai, jo tā ir paliekoša vērtība, kas tiks novērtēta un nēsāta ikdienu.

Vannas bumbu komplekts

Vannas bumbu komplekts

Bieži vien viss, kas sievietei ir nepieciešams, ir mazs atpūtas brīdis un laiks ar sevi. Ja sievas vakara rituāls ir vannas apmeklējums, tad šo rituālu vari padarīt īpašāku ar vannas bumbām. Tās ne tikai patīkami smaržo, bet arī palīdz kopt ķermeņa ādu.

Vannas bumbu komplekts ir pārdomāta dāvana sievai, kurai patīk sevi palutināt ar vannas apmeklējumu un relaksēties.

Dāvanu karte skaistam manikīram

Dāvanu karte skaistam manikīram

Sakopti nagi ar skaistu manikīru ir daudzu sieviešu ikdiena. Izvirzot savu skaistumu un labsajūtu priekšplānā, sievietes ne tikai palutina sevi un uzlabo savu vizuālo tēlu, bet arī ceļ savu pašvērtējumu.

Dāvanu karte skaistam manikīram ir mīļa dāvana sievai, jo tā sniegs mirkli atpūtas, laiku sev un iespēju sapucēt savus nadziņus.

Matu veidotājs

Matu veidotājs

Mīļa dāvana sievai var būt arī kaut kas tāds, ko viņa jau sen kārojusi iegūt. Varbūt tas ir jauns matu veidotājs? Tā ir praktiska dāvana, kas parādītu viņai, ka jums rūp viņas izskats un ka vēlaties, lai viņa izskatās vislabāk.

Ir pieejami dažādi matu ieveidotāju veidi, piemēram, taisnotāji, lokšķēres un matu fēni. Jūs varat izvēlēties tādu, kas vislabāk atbilst jūsu sievas matu tipam un matu veidošanas vajadzībām.

 

Skaista vāze

Dizaina ziedu vāze

Sievietes piekritīs, ka saņemt ziedus ir ļoti patīkami. Bet, ja nevēlies dāvināt tikai ziedus, lielisks papildinājums var būt skaista vāze. Tā ne tikai būs patīkama ekstra, ko saņemt dāvanā kopā ar ziediem, bet arī praktiska lieta, ko izmantot turpmāk.

Lai gan varētu šķist, ka visas vāzes ir vienādas un neko vairāk par klasisku stikla vāzi neizdosies atrast, garantējam, ka ir daudz skaistu vāžu, tikai jāzina, kur meklēt.

Romantiska atpūta viesnīcā

Romantiska atpūta viesnīcā

Romantiska atpūta viesnīcā ir lielisks veids, kā atzīmēt kādu īpašu notikumu, piemēram, gadadienu vai dzimšanas dienu, vai vienkārši pavadīt kvalitatīvu un mīļu laiku kopā.

Izvēloties viesnīcu romantiskai atpūtai, ņemiet vērā sievas vēlmes un intereses. Ja viņai patīk pilsētas dzīve un kultūra, apsveriet iespēju rezervēt uzturēšanos viesnīcā, kas atrodas  pilsētas centrā. Ja viņa dod priekšroku mierīgākai videi, apsveriet iespēju rezervēt uzturēšanos viesnīcā laukos.

T-krekls ar oriģinālu apdruku

T-krekls ar oriģinālu apdruku

Ja gribi papildināt sievas garderobi, bet tajā pašā laikā uzdāvināt kaut ko interesantu un mīļu, tad t-krekls ar oriģinālu apdruku ir tas, ko meklē. Tas ne tikai parādīs, ka esi kārtīgi piedomājis pie dāvanas izvēles, bet arī ļaus pateikt to, ko vienmēr esi gribējis, bet nav sanācis.

Vari izvēlēties jau gatavu kreklu ar interesantu apdruku, vai personalizēt to pats!

Rotaslietu kaste

Rotaslietu kaste

Ja sievai patīk rotaslietas, iespējams, vērtīgāk būs uzdāvināt nevis jaunu rotas lietu, bet rotaslietu kasti. Tā ne tikai palīdzēs organizēt jau esošās lietas, bet arī pasargās rotas no dažādiem ārējiem bojājumiem.

Rotaslietu kastes ir daudz un dažādas. Kādas ir ar vienu nodalījumu, citas ar vairākām atvilknēm un ķēdīšu statīviem. Atliek vien saprast, cik daudz rotu sievai ir un cik liela kaste būs nepieciešama.

Relaksējoša masāža

Relaksējošā masāža

Relaksējoša masāža ir univesāla dāvana sievai neatkarīgi no svinamajiem svētkiem. Tā sniegs ilgi gaidīto atpūtu, uzlabos veselību un pašsajūtu. Taču kādu masāžu vislabāk izvēlēties?

Lavandas masāža būs nomierinoša un trauksmi mazinoša, aromterapijas masāža mazinās nogurumu.

Ceram, ka atradi meklēto. Ja nē, citas līdzīgas dāvanu idejas varēsi atrast mūsu rakstā romantiskas dāvanas sievietei vai mīļas dāvanas Valentīna dienā.

Lai izdodas atrast lieliskas idejas dāvanai sievai un pārsteigt no sirds!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *