Ko uzdāvināt Ūdensvīram dzimšanas dienā

Ko uzdāvināt Ūdensvīram dzimšanas dienā

Meklēt dāvanas pēc horoskopa ir interesants veids, kā atrast jaunus pavedienus savu tuvinieku iepriecināšanā. No 20. janvāra līdz 18. februārim dzimšanas dienas svin Ūdensvīri. Ja jau laicīgi sāc domāt par to, ko uzdāvināt Ūdensvīram dzimšanas dienā, tad esam sagatavojuši tev dažus padomus.

Ūdensvīrs ir nākotnes zīme, viņiem vienmēr patīk būt notikumiem pa priekšu. Šie cilvēki visbiežāk ir neparedzami, spontāni un ieinteresēti visos jaunumos – notikumos, tehnoloģijās, attīstībās utt. Labā ziņa ir tā, ka Ūdensvīrs ir ļoti ziņkārīgs, līdz ar to dāvanu piedāvājums, kas varētu būt šai zīmei piemērots, uzreiz paplašinās.

Šajā rakstā uzzināsi vairāk par Ūdensvīra raksturu un to, ko uzdāvināt Ūdensvīram dzimšanas dienā.

Kādai vajadzētu būt dāvanai Ūdensvīram?

Domājot par to, kādai vajadzētu būt dāvanai Ūdensvīram, ir jāmet pie malas viss, ko šķietami zināt par jubilāru. Viss, kas būs pārlieku vienkāršs un ierasts, šai zīmei nederēs. Pat vispraktiskākajām dāvanām ir jābūt īpašām – tādām, kas raisa sajūsmu un, iespējams, pat izbrīnu. Ja redzi dāvanas ideju, kas tev liek brīnīties un raisa jautras emocijas – tā būs piemērota dāvana Ūdensvīram svētkos!

Lieta, ko paturēt prātā – nekad nejautā Ūdensvīram, ko viņam uzdāvināt. Šī ir zīme, kuras pārstāvji mīl neprognozētību. Viņiem patīk būt pārsteigtiem, jo, viņuprāt, tas izrāda īpašas rūpes un mīlestību. Līdz ar to, ja vēlies Ūdensvīru patiesi iepriecināt, esi tik pat neparedzams, kā viņš pats.

Dāvanas Ūdensvīram

Šajā sadaļā apkopotas dāvanu idejas Ūdensvīram pa dažādām kategorijām:

Aizraujoši piedzīvojumi

Ūdensvīram patīk piedzīvojumi, taču tajā pašā laikā viņš mīļ komfortu. Līdz ar to kāda aizraujošs piedzīvojums būs tieši laikā, tikai jāpatur prātā, ka šim piedzīvojumam ir jābūt ērtam un patīkamam. Dažas dāvanas Ūdensvīram piedzīvojumu formātā esam apkopojuši zemāk.

Brauciens ar kuģīti vai jahtu

brauciens ar kuģīti

Veids, kā doties nelielā piedzīvojumā bez īpašas plānošanas un stresa, ir brauciens ar kuģīti Vecrīga. Tā ir aktivitāte, ko var veikt visa gada garumā, tāpēc Ūdensvīrs varēs pats nolemt, vai to izbaudīt jau ap savu dzimšanas dienu vai arī pataupīt līdz siltākam gada laikam. Dāvanu karte ir ērtākais veids, kā šādu dāvanu pasniegt, turklāt tad arī jubilārs pats varēs izvēlēties laiku un datumu.

Brauciens ar kuģīti ir aktivitāte, ko ūdens zīme noteikti novērtēs. Turklāt vispatīkamākais ir tas, ka nav nepieciešams braukt tālu – šis piedzīvojums ir pieejams tepat Rīgas pašā centrā. Kuģītī var sēdēt gan iekštelpās, gan arī ārā, kur piedāvā apsegties ar pledu, ja paliek par vēsu. Šis ir piedzīvojums, kas ļaus iepazīt galvaspilsētu no pavisam cita skatu punkta.

Lieliska alternatīva ir brauciens ar jahtu. Tas nodrošinātu ar omulīgāku atmosfēru, ja Ūdensvīrs vēlas šo piedzīvojumu dalīt ar saviem tuviniekiem un draugiem. Jāpiebilst, ka šāda ekstra gan ir ievērojami dārgāka par braucienu ar kuģīti.

Gājiens uz pirmizrādi

pirmizrāde dāvana kino biļetes

Vēl viens veids, kā izbaudīt komfortu kopā ar aizraujošām emocijām, ir doties uz kādu izrādi. Un ne kuru katru izrādi, bet gan kāda notikuma pirmizrādi. Ūdensvīram noteikti patiks sajusties pietiekami svarīgam, lai dotos uz kāda pasākuma pirmās reizes notikumu. Tā tomēr ir tāda īpaša sajūta, pieredzēt kaut ko pirms to paspēj izdarīt lielākā daļa.

Galvenais uzdevums šeit ir saglabāt pārsteiguma elementu un noskaidrot, vai Ūdensvīram konkrētajā datumā nekas nav ieplānots. Tad arī var droši sarūpēt pirmizrādes kino biļetes, teātra biļetes, stāvizrādes vai jebkura cita pasākuma biļetes. 

Ceļojums uz kādu eksotisku vietu

ceļojums ūdensvīram

Ir divi veidi, kā cilvekiem patīk ceļot – doties kārtīgā tūristu maršrutā ar lielu izpēti vai arī braukt apūsties uz kādu salu. Ūdensvīrs vairāk priecāsies par eksotiskā ceļojuma komforta aspektu, doties kārtīgā atpūtā, kur dienas var pavadīt guļot pie jūras un baudot mieru. 

Labākais veids, kā uzdāvināt ceļojumu, ir ceļojumu aģentūras dāvanu karte. Pašam saplānot ceļojumu reizēm nudien sanāk lētāk, taču tas aizņem daudz laika un stresa. Turklāt to tik vienkārši nevar uzdāvināt, ja vien pats neplāno aizsiet Ūdensvīram acis un paņemt līdzi pārsteiguma ceļojumā. Lieliskās ceļojumu aģentūras zina, ko dara, tās veiksmīgi parūpējas par izdevušos ceļojumu, kas ilgi paliks atmiņā.

Nosaukt jubilāra vārdā zvaigzni

dāvana ūdensvīram

Ūdensvīram var dāvināt arī nemateriālas lietas – kaut ko tādu, kas pārsteigs un ļaus apbrīnā ieplest acis. Viena no šādām dāvanām ir nosaukt Ūdensvīra vārdā kādu zvaigzni. Tā ir dāvana, kas patiešām tiek piedāvāta kā iespēja. Iespējams, tavs jubilārs nemaz nezināja, ka kaut ko tādu ir iespējams izdarīt.

Tas tikai un vienīgi papildinās pārsteiguma efektu. Kad zvaigzne tiks nosaukta jubilāra vārdā, viņam pienāksies arī īpašs sertifikāts. Tad zvaigžņotas nakts debesis Ūdensvīram vairs nekad neliksies tādas kā iepriekš. Galu galā tagad tur starp miljradiem zvaigžņu būs kaut kas, kas atgādina par pašu.

Lidojums ar gaisa balonu

lidojums ar gaisa balonu

Piedzīvojums, kuru vajadzētu izmēģināt katram vismaz reizi dzīvē, ir lidojums ar gaisa balonu. Tas Ūdensvīram ļaus piepildīt vienu dzīves sapni, kas ir lidot augstu gaisā. Parasti lidojums norit aptuveni vienas stundas garumā, taču jāņem vērā arī sagatavošanās laiks – instruktāža. Ja plāno Ūdensvīru aizvest uz lidojumu un darīt to kā pārsteigumu, pārliecinies, lai jubilārs saģērbjas ērti un silti.

Lidojums parasti notiek nelielās cilvēku grupās, tāpēc šī būs lieliska iespēja ne tikai labi pavadīt laiku un izmēģināt ko jaunu, bet arī dalīties iespaidos ar citiem. Ja vēlies Ūdensvīru kārtīgi palutināt īpašos svētkos, vari arī uzdāvināt lidojumu ar gaisa balonu divām personām. Tas tik būtu romantisks randiņš!

Oriģinālas dāvanas

Oriģināla dāvana Ūdensvīram būs kas tāds, kas ļaus viņam uzzināt kaut ko jaunu. Piemērota dāvana var gan maksāt dažus centus, gan arī būt ļoti dārga, uz to Ūdensvīram preferences īsti nav. Savā dāvanā Ūdensvīrs novērtēs arī eksotiku un ekskluzivitāti.

Eksotiska masāža

eksotiska masāža ūdensvīram

Dāvana, ko saņemt vienmēr ir patīkami, ir atpūtas piedāvājumi. Relaksējoša masāža varētu būt patīkams pārsteigums, kas Ūdensvīram ļaus kārtīgi atpūsties un labi pavadīt laiku. Lai padarītu šo dāvanu īpašāku un piemērotāku Ūdensvīra raksturam, iesakām izvēlēties ko interesantu, piemēram, eksotisko masāžu.

Tā būs iespēja jubilāram izmēģināt kaut ko neparastu un ikdienā neierastu. Eksotiskās masāžas parasti tiek veiktas pēc kādas konkrētas kultūras tradīcijām. Līdz ar to šīs masāžas laikā varēs ne tikai atpūsties, bet arī iepazīties ar jaunu kultūru.

Iecienītākā žurnāla abonements

žurnāla abomenets ūdensvīram

Vēl viena oriģinālas dāvanas ideja varētu būt Ūdensvīra iecienītākā žurnāla abonements visam gadam. Ja viņš regulāra lasa kādu žurnālu, tad tas noteikti atvieglos viņa ikdienu, ja žurnālus katru mēnesi vai nedēļu tiks nogādāts uz pastkastīti. 

Žurnāli ir labs veids, kā iesākt lasīt. Varbūt tavs jubilārs jau kādu laiku saka, ka grib sākt lasīt vairāk un izbrīvēt tam ikdienā laiku. Tad, iespējams, tieši žurnāls varēs sniegt daudzveidīgu saturu, kas jubilāram ļaus saprast, par ko lasīt viņam ir visinteresantāk. 

Dāvanu karte veselīgas produkcijas veikalā

dāvanu karte interneta veikalā

Ja tu domā par to, kas ir laba dāvana Ūdensvīram, ko pats pārāk labi nepazīsti, tad iesakām izvēlēties kaut ko unikālu. Kaut ko tādu, ko nevar gluži nopirkt katrā parastajā veikalā. Idejas varētu būt kāds īpašs tējas vai kafijas komplekts, dārgi saldumi, mājās cepta maize. Lieliska dāvanas ideja varētu būt arī dāvanu karte kādā veselības veikalā.

Tā varētu būt piemēram, dāvanu karte kādā aptiekā. Varbūt kādā dabīgo produktu veikaliņā, kur var iegādāties visādus eko darinājumus. Vēl labāk, ja tie ir pašmāju ražotāju veikumi – dažādi ievārījumi, maizītes, medi, sukādes un citi gardumi. Kaut kas tāds, kas ikdienu padarīs patīkamāku.

Grāmata par astronomiju

grāmata dāvana

Tā kā Ūdensvīram patīk uzzināt ko jaunu, tad viņam piemērota dāvana svētkos būs grāmatas – vienmēr un visur. Tam Ūdensvīram, kurš tikko iesācis lasīt, noderēs žurnāla abonements, savukārt jau pieredzējušam lasītājam noteikti būs prieks dāvanā saņemt kādu jaunu un interesantu grāmatu.

Lai pārliecinātos par to, ka tāda jau nav lasīta, izvēlies pēc iespējas jaunāku grāmatu. Varbūt arī specifiskā kategorijā. Piemēram, tiem, kam interesē horoskopi, varētu patikt grāmata par astronomiju.

Aizraujošs kvests

kvests

Ja tomēr esi nedaudz aktīvākas dāvanas meklējumos, tad noderīga ideja būs kvests jeb izlaušanās istabas. Ūdensvīram patīk izmantot savas prāta spējas, risinot dažādus uzdevumus un sekojot norādēm. Izdarīt kaut ko sākotnēji šķietami neiespējamu – tas ir Ūdensvīra gaumē. Līdz ar to tāds kārtīgi mistisks kvests būs tieši laikā.

Lai izvēlētos piemērotāko kvestu, jāņem vērā, vai jubilāram labāk patīk pasakas, trilleri vai varbūt detektīvi. Bieži vien kvesti tiek veidoti tieši pēc šādiem žanriem. Savukārt vēl drošāks variants ir kvests pēc izvēles – dāvanu karte, kas jubilāram ļaus izvēlēties kvestu no vairākiem uzņēmumiem Rīgā.

Greznuma lietas

Ūdensvīram svētkos kā dāvanu patīk saņemt arī dažādas greznuma lietas. Klasiskas rotaslietas viņam gan var likties pārāk garlaicīgas un ierastas. Klasikas vietā viņam derētu izvēlēties ko košu un pamanāmu, veidotu no dabīgiem materiāliem ar eksotikas piegaršu.

Rotaslietas no dabas materiāliem

rotaslietas ūdensvīram

Ūdensvīra dāmai droši var dāvināt rotaslietas, taču ir svarīgi zināt, kādas. Rotās ir vēlami dabas iedvesmoti materiāli, kas varētu būt īsta āda, pusdārgakmeņi, koks, eksotisku putnu spalvas un tā tālāk. Nenošausi greizi arī tad, ja uzdāvināsi Ūdensvīram ar paša rokām darinātas rotaslietas – dāvanai uzreiz tiks pievienota īpaša vērtība.

Domājot par to, kādām šīm rotaslietām būtu jābūt, Ūdensvīram sievietei patiks krāšņi un labi  redzami auskari, smagnējas kaklarotas vai tieši otrādi – smalkas ķēdītes ar mazām pērlītes detaļām. Te vislabāk noderēs priekšzināšanas par konkrēto jubilāri un viņas gaumi. 

Kvalitatīvs ādas maks

ādas maks dāvana

Kā jau minējām, dabas iedvesmoti materiāli veido Ūdensvīram lieliski piemērotu dāvanas izvēli. Viens no praktisko dāvanu variantiem varētu būt glīts ādas maks – šī būs izcila dāvana vīrietim un sievietei Ūdensvīram. Galu galā makus valkājam visi, nereti sievietēm tādi vienlaikus ir pat vairāki – katrai somiņai sava izmēra un krāsas pieskaņots maciņš.

Te gan ir jāatcerās tautā labi zināms fakts, ka nepienākas dāvināt tukšu maciņu. Oriģināls veids, kā izdomāt alternatīvu, varētu būt maciņā noslēpt dāvanu karti. Tā sniegtu īpašāku emocionālo vērtību, nekā nauda. Būtu arī interesantāk – turklāt divas dāvanas vienā piegājienā! Šie svētki Ūdensvīru patiesi lutina!

Alternatīva maciņam varētu būt arī kredītkaršu turētājs – makam līdzīgs aksesuārs, kas vairāk noderēs tiem, kas skaidru naudu bieži vien neizmanto.

Gaumīgas un netradicionālas smaržas

smaržas ūdensvīram

Greznuma lieta, ko vienmēr var izvēlēties arī par dāvanu svētkos, ir dārgas un kvalitatīvas smaržas. Reizēm nākas izvēlēties aromātu, kas nav pats piemērotākais saņēmējam, tāpēc esam noskaidrojuši, kāda izvēle visvairāk iepriecinās Ūdensvīru.

Jubilāram Ūdensvīram vislabāk varētu patikt aromāti, kas ir noslēpumaini un atspoguļo viņa dvēseles mistēriju. Tie varētu būt gan saldeni, gan rūgteni aromāti, bet tiem jābūt arī pietiekami viegliem, nevaldāmiem un netradicionāliem. Par piemēra smaržu notim var minēt tādas sastāvdaļas kā alvija, gurķis, muskatrieksts, hiacinte, frēzija, ēteriskā roze, bergamote, lavanda, eikalipts, citrusi. 

Smalka un ietilpīga rokas somiņa

somiņa ūdensvīram

Vel viena greznuma lieta, kas dāmām būs ļoti patīkama dāvana, ir rokas somiņa. Ūdensvīram paredzētai somiņai vajadzētu būt stilīgai, taču smalkai. Līdz ar to, protams, tas nenozīmē, ka tai ir jābūt pavisam maziņai. Ūdensvīrs joprojām novērtē praktiskumu, tāpēc būs labi, ja somiņa būs arī visai ietilpīga.

Ūdensvīra zīmes krāsu paletē ir manāma galvenokārt zilgana krāsa, ar viegli zaļganiem un violetiem toņiem. To var ņemt vērā arī dāvanas izvēlē – attēlā esam ielikuši somiņas, kas kā reiz būtu perfektās krāsās.

Tehnika no nākotnes

Sākumā jau minējām, ka Ūdensvīrs jūtas kā no nākotnes. Līdz ar to arī tehnoloģijām ir liela loma viņa ikdienā. Jubilāram vienmēr gribās skriet notikumiem pa priekšu – pēc iespējas ātrāk tikt pie jauniem gadžetiem un tehnoloģijām.

Putekļu sūcējs robots

putekļu sūcējs robots

Ūdensvīriem bez šaubām patīk, ja viņu telpa ir tīra un efektīva. Tomēr ne vienmēr viņiem pašiem gribās iet un to tīrīt. Uzturēt savu telpu tīru, it īpaši, ja Ūdensvīrs  ir ļoti aizņemts un uz karjeru orientēts cilvēks, var būt izaicinoši. Tādos gadījumos vislabākā dāvana būs veids, kā apvienot jaunākās tehnoloģijas ar tīrīšanu – puteklu sūcējs robots.

Tas ir foršs gadžets, kurš kļūst ar vien populārāks passaprotamu iemeslu dēļ. To var iedarbināt ar aplikācijas palīdzību arī tad, ja pats neesi mājās. Jubilārs varēs satīrīt savu māju arī esot darba vietā, un pārnākt uz tīru un sakoptu mājokli. Tehnoloģiju apsēstajam Ūdensvīram šī izklausās pēc īstas paradīzes!

Elektroniskā grāmata

elektroniskā grāmata dāvana

Ūdensvīri mēdz būt visai lieli lasītāji, tāpēc arī dāvanu, kas saistītas ar lasīšanu, šajā rakstā nudien netrūkst. Moderna grāmatas versija varētu būt elektroniskā grāmata, kas ļautu Ūdensvīram lasīt dažādas grāmatas no viena neliela gadžeta. To varētu ņemt visur līdzi, tas nav smags un ir daudz ērtāk pārnēsājams par parasto grāmatu.

Vislabākais ir tas, ka šajā mazajā ierīcē iespējams ievietot bezgala daudz grāmatu. Šī funkcija varētu būt īpaši svarīga tiem Ūdensvīriem, kas cenšas pēc sevis atstāt pēc iespējas mazāku ekoloģisko pēdas nospiedumu. Tiem, kas rūpējas par dabu un neuzkrāj daudz liekas mantas, šis ir īstais grāmatu lasīšanas veids. Efektīvi un interesanti.

Jauns viedpulkstenis

sporta pulkstenis

Aktīvam Ūdensvīram piemērota dāvana tehnoloģiju sadaļā varētu būt arī jauns viedpulkstenis. Ja esi gatavs dāvanā ieguldīt vairāk līdzekļu un pārsteigt jubilāru ar ko vērtīgu, tad šī dāvanas ideja būs tieši laikā.

Mūsdienu viedpulksteņi ir apveltīti ar visdažādākajām funkcijām. Tie vairs ne tikai rāda laiku un skaita soļus, bet mēdz arī mērīt tavu pulsu, vērot miega un stresa līmeni, piefiksēt treniņus u.c. Ja jubilārs vēlas sākt sportot vai to jau aktīvi dara, tad labas kvalitātes viedpulkstenis būs sabiedrotais, kas vienmēr noderēs. Sava progresa vērošana, kas nu jau iespējama ar pulksteņa palīdzību, ir labākais izaugsmes veids.

Kvalitatīva sulu spiede

sulas spiede dāvana

Uz veselīgu dzīvesveidu orientētam Ūdensvīram piemērota dāvana varētu būt jaudīga sulas spiede. Jo populārāks kļūst veselīgais dzīvesveids, jo vairāk tiek dzirdēts par svaigo sulu pozitīvajām īpašībām. Līdz ar to sulu spiede patiks saimnieciskajiem Ūdensvīriem, kas ir gatavi eksperimentēt ar dažādām sulu garšām.

Vienlaikus jāuzsver, ka jābūt piesardzīgam ar nekam nederīgiem gadžetiem, jo Ūdensvīrs tomēr pievērš uzmanību funkcionalitātei un noderīgumam. Šī dāvana būs tieši laikā tam jubilāram, kurš ir ieinteresēts sulu spiešanā. 

Sadzīves priekšmeti

Kad runa ir par sadzīves priekšmetiem, Ūdensvīrs uz tiem pārāk neieciklējas. Vislabāk viņu izdosies iepriecināt ne vis ar to, ko viņam vajag, bet ar kaut ko īpašu – ko tādu, kas iepriecina un sniedz sajūsmu. Tā var būt praktiska dāvana mājoklim, taču tai ir jābūt interesantai un skaistai.

Kvalitatīvs gultas veļas komplekts

gultas veļa ūdensvīram

Gultas veļa ir dāvana, kas noderēs ikvienam. Ūdensvīrs šādu dāvanu varētu novērtēt tad, ja izvēlētā gultas veļa būs no izcilas kvalitātes. Izsmalcināts gultas veļas komplekts nudien nemaksā lēti, tāpēc jubilārs noteikti priecāsies par iespēju saņemt dāvanā, piemēram, skaistu lina gultas veļu.

Tā izvēlē ņem vērā Ūdensvīra iecienītākās krāsas un materiālus. Iespējams, viņa mājoklī jau valda kādi ierastie toņi. Galu galā gultas veļa var kalpot arī par stilīgu interjera objektu mājoklī. Tāpēc stilīga un vienlaikus kvalitatīva gultas veļa ir sadzīves dāvana, kas tiks augstu novērtēta.

Mīksti dvieļi

dvieļi ūdensvīram

Līdzīgi kā ar gultas veļu, arī dvieļus izmanto visi. Ar laiku tie sāk zaudēt savu mīkstumu un reizēm arī krāsu. Iespējams, Ūdensvīrs ir ievācies jaunā mājoklī – tādā gadījumā jauni un mīksti dvieļi varētu būt piemērota dāvana svētkos. Arī dvieļu izvēlē svarīga ir kvalitāte, ir vērts šādos sadzīves priekšmetos ieguldīt, lai tie kalpotu gadiem ilgi.

Tā kā Ūdensvīram patīk greznas un skaistas lietas, tad arī tādā dāvanā kā dvieļi šādu principuvar ievērot. Izvēlies viņam liela izmēra dvieļus, tādus, kuros pamatīgi ietīties. Lieliska alternatīva varētu būt arī stilīgi virtuves dvielīši vai mazie vannas SPA tipa dvielīši.

Stilīgs t-krekls

ko uzdāvināt Ūdensvīram dzimšanas dienā krekls

Apģērbu arī pieskaitām pie sadzīves priekšmetiem, īpaši ko tik ērti lietojamu kā t-kreklus. Tā ir forša dāvanas izvēle, kad ir vēlme uzdāvināt kaut ko stilīgu, taču arī vienkāršu. T-krekli ir universāls apģērba gabals, ko var pievilkt teju pie visa – džinsiem, šortiem, svārkiem un, sekojot līdzi jaunākajiem trendiem, arī pie kleitām.

Izvēloties kreklu Ūdensvīram, svarīgi atrast kādu unikālu un stilīgu dizainu. Papildus punkti, ja dizains ir futūrisks. Lai padarītu dāvanu īpašāku un parūpētos par to, lai dizains tiešām būtu oriģināls, vienmēr laba opcija ir apdruka.

Paša rokām adīts džemperis

paša rokām adits džemperis

Kvalitātei Ūdensvīra acīs ir augsta nozīme, tāpēc ikvienam izvēlētajam priekšmetam ir jābūt vislabākajam un ar īpašu stāstu. Džemperis ir piemērota dāvana gada vēsāko mēnešu jubilāram, taču tā būs īpaši patīkama, ja džemperis būs paša rokām adīts. Ja pats adīt nemāki, tad alternatīva varētu būt kāda pašmāju ražotāja veikums.

Tam ir jābūt labas kvalitātes džemperim – radītam no augstākās kvalitātes dzijām. Tā kā novērtējam ne tikai dāvanu funkcionalitāti, bet arī ārējo izskatu, vērts arī parūpēties par skaistu iesaiņojumu vai pasniegšanas veidu.

Suvenīri un īpaši nieciņi

Kad runa iet par suvenīriem un maziem nieciņiem, Ūdensvīram piemērotākie būs tie, kam piemīt kāda nozīme. Viņam noteikti nevajadzētu dāvināt bezpersoniskas un nevajadzīgas lietas, kas sēdēs uz plauktiņa un krās putekļus. Varbūt tas būs kaut kas viņa kolekcijas papildināšanai, bet varbūt kaut kas ar īpašu simbolismu.

Balonu pušķis

baloni dāvanā

Baloni ir jautrs dāvanas papildinājums, kas var tikt izvēlēts ziedu pušķa vietā. Baloni, kas piepildīti ar hēliju varētu būt īpaši zīmīgi kādā apaļā dzimšanas dienā. Piemēram, ja Ūdensvīram paliek apaļš gadu cipars, tad arī ciparu formas baloni būs lielisks apsveikums. Svētku vakara gaitā ar tiem varēs izveidot īstenu fotosesiju, ko atcerēties.

Šī ir oriģināla dāvana, kas sagādās prieku. Ja Ūdensvīrs šādu dāvanu iepriekš vēl nav saņēmis, tad to noteikti nemaz negaidīs. It kā nieciņš, taču ļoti ievērojams un patīkams. 

Kaklarota ar Ūdensvīra simbolu

ūdensvīra kaklarota

Izvēloties rotaslietas, laba ideja ir piešķirt tām īpašu nozīmi – horoskopa zīmes simbolismu. Mūsdienās daudziem interesē astronomija un patīk izzināt savu horoskopa zīmi. Iespējams, ar tavu Ūdensvīra jubilāru ir līdzīgi. 

Etsy atradām skaistu Ūdensvīra kaklarotu komplektu, kur redzams Ūdensvīra zīmes simbols, zvaigznājs un angliskais zīmes nosaukums. To var izvēlēties apzeltītā vai apsudrabotā furnitūrā. Šāda dāvaniņa nav liela un dārga, taču noteikti nozīmīga.

Īpaša kafijas krūze

kafijas krūze dāvana ūdensvīram

Ja vēl joprojām nezini, ko uzdāvināt Ūdensvīram dzimšanas dienā, tad suvenīru sadaļas pēdējais ieteikums var būt tieši laikā. Interesanta kafijas vai tējas krūze patiks tiem Ūdensvīriem, kas bez kafijas vai tējas nevar iedomāties savu ikdienu.

Katram ir sava iecienītākā krūzīte jeb katram tādai vismaz vajadzētu būt. Arī kafijas krūzes izvēlē atceries to, ka Ūdensvīram patīk futūrisms un viss jaunais. Iespējams, labākā izvēle būs kāds stilīgs zīmējums vai, piemēram, krūze, kas karstumā maina savu attēlu. 

Ceram, ka tev ir izdevies atrast lieliskas dāvanas Ūdensvīram dzimšanas dienā!

Citas dāvanu idejas atradīsi mūsu dāvanu katalogā Dāvanas dzimšanas dienā.

Savukārt dāvanu ideju sadalījumu vīrietim un sievietei varēsi atrast rakstos Birthday gifts for Aquarius woman un Birthday gifts for Aquarius man.

Lai priecīgi svētki!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *