Ko uzdāvināt Dvīņiem dzimšanas dienā

Ko uzdāvināt Dvīņiem dzimšanas dienā

No 21. maija līdz 20. jūnijam dzimšanas dienas svin Dvīņi. Tā ir Gaisa zīme, gaiss ir Dvīņu stihija, kas tiem nereti liek lidināties pa zemes virsu savos sapņos. Tā kā Dvīņos simboliski tiek attēloti divi cilvēki, tad līdzīgas ir arī Dvīņu rakstura pazīmes. Vienu brīdi viņi var būt sabiedriski un jautri, bet jau citā brīdī atturīgi un nopietni. Ja esi sācis meklēt, ko uzdāvināt Dvīņiem dzimšanas dienā, tad mēs saprotam tavu apjukumu.

Esam izveidojuši šo rakstu, lai palīdzētu tev atrast piemērotas dzimšanas dienas dāvanas Dvīņiem svētkos. Savu izvēli esam balstījuši uz horoskopa zīmes raksturu un simboliskajām vēlmēm.

Šajā rakstā uzzināsi vairāk par Dvīņu raksturu un to, ko uzdāvināt Dvīņiem dzimšanas dienā.

Kādai vajadzētu būt dāvanai Dvīņiem?

Dvīņi mēdz ātri zaudēt interesi savos hobijos, darbos un arī sarunās. Līdz ar to, lai izpatiktu Dvīnim, vienmēr ir jābūt vienu soli viņam priekšā. Aizrautība un dabas dualitāte ir tas, kas vislabāk raksturo Dvīņus. Meklējot, ko uzdāvināt Dvīņiem dzimšanas dienā, vislabākā izvēle ir pārsteigums.

Ja pajautāsi Dvīnim tieši par to, ko lai viņam uzdāvina svētkos, viņš var arī apvainoties un galu galā skaidru atbildi tik un tā nedabūsi. Dvīņiem patīk tikt pārsteigtiem, jo viņuprāt tieši šajā elementā slēpjās apdāvināšanas lielākais prieks. 

Uzmanīgi ieklausoties jubilārā, varētu būt tā, ka par dāvanas ideju viņš kādā brīdī ieminēsies arī pats. Tomēr joprojām ir jāspēj saglabāt intriga un tieši Dvīnim nepaziņot, ka pieminēto arī izvēlēsies par dāvanu. 

Dāvanas Dvīņiem

Šajā sadaļā apkopotas dāvanu idejas Dvīņiem pa dažādām kategorijām:

Greznuma lietas

Lai veiksmīgi izvēlētos, ko uzdāvināt Dvīņiem dzimšanas dienā, pirmā izvēle varētu būt kāds greznuma priekšmets Tās var būt skaistas, taču arī neparastas rotas. Dvīņiem patīk pārsteigumi un tas manāms arī dāvanas izvēlē – klasiska zelta ķēdīte būs šāviens garām.

Etnisks gredzens āfrikāņu stilā

gredzens etsy dvīņiem

Dvīņiem patīk viss, kas ir neierasts un oriģināls. Tas pats ir vērojams arī rotaslietu izvēlē, tāpēc, ja vēlies iepriecināt ar kādu greznu rotu, iesakām pameklēt īpaši rūpīgi. Viens no interesantākajiem variantiem varētu būt kādas etniskās rotaslietas, kas ļaus jubilāram arī uzzināt ko vairāk par konkrētu kultūru.

Attēlā redzamais afrikāņu tautas gredzens ir viens no piemēriem, cik skaistas un reizē arī neparastas var būt dažādu kultūru rotaslietas. Spilgto krāsu apvienojums šim gredzenam piešķir īpašu dzīvesprieku un pozitivitāti. Ar šādu domu var gredzenu arī izvēlēties pasniegt jubilāram svētkos – novēlēt priekpilnu ikdienu. 

Oriģinālas šķiltavas un dekors vienlaikus

dāvana dvīnim šķiltavas

Dvīņi novērtēs jebkuru neparasto rotaslietu, aksesuāru un skaistumlietu kopumā. Izvēloties šos priekšmetus, Dvīnim ir svarīgi tos arī pavisam neuzkrītoši izrādīt citiem. Atšķirties ar ko oriģinālu un unikāli šīs zīmes pārstāvjiem ir ļoti svarīgi. Attēlā redzamā lūpukrāsa patiesībā nav nemaz lūpukrāsa, bet gan tās izskatā apslēptas šķiltavas.

Tiem, kas savus ikdienas gadžetus izvēlas ar īpašu rūpību, šādas šķiltavas varētu būt forša dāvanas ideja. Ar to varēs vareni pārsteigt arī citus, kad kās palūgs šķiltavu. Tieši tāpat šo lūpukrāsas šķiltavu varēs arī lepni novietot uz galda vai ielikt plauktā. 

Indiāņu stila auskari

rotaslietas indiāņu auskari dāvana

Vēl viens aizraujošs un neparasts rotaslietu piemērs ir šie indiāņu auskari, kas darināti ar rokām. Tie sastāv no 100 dažādu krāsu pērlītēm, auskaru kājiņu var izvēlēties arī no sudraba. Šīs etniskās rotaslietas vienmēr ir īpašākas, jo aiz tām slēpjas kāds noteikts stāsts. Dvīņiem, kam patīk izzināt ko jaunu un atbalstīt mazos ražotājus, šī dāvana būs īpaši piemērota.

Šie auskari īpaši izceļas arī ar to garumu. Tas ir veids, kā ikdienā sapucēties īpašāk un izvēlēties rotaslietu, kas atšķiras no visām pārējām jubilāra rotu lādītē. Katra mazākā detaļa šajos auskaros liecina par mākslas darbu.

Gaumīga pīpe

pīpe dvīņiem dāvana

Meklējot dāvanu vīrietim, Etsy mazo mājražotāju klāstā vienmēr var atrast stilīgas un noderīgas dāvanu idejas. Šoreiz mums iepatikās šī tabakas pīpe, kas radīta no koka. Šis konkrētais komplekts jau ir izveidots kā dāvana. Pati pīpe ir cik uzticama, tik arī eleganta un stilīga. To noteikti varētu lepni arī izrādīt citiem, novietojot mājokļa redzamākajā vietā, ko Dvīņiem noteikti patīk izdarīt.

Tabakas pīpe tiek pasniegta tai īpaši paredzētā maciņā, kas atgādina seno ceļotāju un jaunu zemju atklājēju ceļa maciņus. To var atsiet vaļā un skatam parādās iztīts materiāls ar katram priekšmetam īpaši paredzētu kabatiņu. Jāpiebilst, ka maciņš ir ūdens izturīgs.

Piedzīvojumi

Vēl viena lieliska dāvana, ko uzdāvināt Dvīņiem dzimšanas dienā, ir kāds aizraujošs piedzīvojums. Tas var būt ceļojums vai jebkāds cits piedzīvojuma veids. Galvenais, lai Dvīņiem tas būtu kas neierasts un emocijām bagāts. Tad arī dāvana būs izdevusies uz visiem 100!

Dāvanu karte ceļojumam pēc izvēles

dāvanu karte ceļojumam

Ceļojums ir dāvana, kas ir ļoti patīkama un aizraujoša. Mūsdienās ceļot ir ļoti ērti un arī cenas ziņā diezgan izdevīgi, ja tiek atrastas labas lidojumu atlaides. Taču par spīti tam joprojām ceļošana prasa daudz laika – galvenokārt visnepatīkamākais process ir tieši brauciena plānošana. Līdz ar to laba dāvanas izvēle ir dāvanu karte ceļojumam kādā aģentūrā.

Tas ļaus tavam jubilāram doties ceļojumā bez jebkādām raizēm, jo viss svarīgais jau tiks saplānots. Viņam atliks vienīgi izvēlēties galamērķi un sarunāt detaļas ar ceļojuma aģentūras speciālistiem. Ceļot nekad nav bijis vienkāršāk!

Lidojums ar deltaplānu

lidojums ar deltaplānu dāvana

Ja vēlies savu Dvīni pārsteigt ar ko trakulīgāku, tad varens piedzīvojums ir lidojums ar deltaplānu. Tā ir aktivitāte, kas paredzēta drosminiekiem, kas nebaidās no augstuma. Lidojums notiek vairāku simtu metru augstumā, atļaujot lidojuma laikā lūkoties uz pilsētu no putna skatu punkta.

Tā ir aizraujoša iespēja izmēģināt ko jaunu un interesantu. Lidojums ar deltaplānu ir aktivitāte, kas tiks iemūžināta ar foto un video palīdzību. Ja tavs Dvīnis jebkad ir vēlējies lidot kā putns debesīs, tad deltaplāns ir veids, kā šādu sapni piepildīt.

Izlaušanās istabas apmeklējums

kvests dvīņiem dāvana

Vēl viena aizraujoša aktivitāte ir lielas mistērijas atrisināšana, ko piedāvā izlaušanās istabu apmeklēšana. Šo aktivitāti vēl mēdz dēvēt par kvestiem. Ja tavam jubilāram patīk risināt mīklas un sekot līdzi smalkiem pavedieniem, tad kvesta istabas apmeklējums būs jautra spēle, kurā piedalīties.

Kvestu var veikt komandās, kas visbiežāk tiek veidotas no 4 līdz 6 cilvēkiem. Līdz ar to dāvanas saņēmējs labi pavadīt laiku, turklāt darot to ar saviem līdzi paņemtajiem draugiem vai ģimenes locekļiem. Visinteresantākais ir tas, ka kvests ir jāpaspēj atrisināt vienas stundas laikā, tāpēc komandas darbs un spars būs īpaši nozīmīgs.

Brauciens ar kvadricikliem

brauciens ar kvadriciklu

Meklējot vēl kādu piedzīvojumu pilnu aktivitāti, ko uzdāvināt Dvīņiem dzimšanas dienā, prātā nāk brauciens ar kvadracikliem. Tā ir iespēja pavadīt laiku ārā, svaigā gaisā, jo kvadraciklu trases lielākoties ir nedaudz ārpus Rīgas, mežos un tukšos laukos. 

Šis piedzīvojums ir iespēja ļauties ātrumam un kārtīgi iztrakoties. Pats par sevi brauciens ar kvadriciklu ir drošs pasākums, kurā piedalīties bez raizēm. Laba dāvanas alternatīva ir brauciens ar krosa moci. Tā būs piemērotāka izvēle tiem, kas jau ir braukuši ar kvadracikliem un labprāt pamēģinātu ko jaunu.

Kvalitatīva tehnika

Dvīņi ir sajūsmā par dažādiem tehniskiem risinājumiem, kas padara viņu ikdienu vienkāršāku un arī interesantāku. It īpaši tiks novērtēti tie gadžeti, ko bez raizēm var ielikt somiņā vai bikšu kabatā un paņemt līdzi ikdienas gaitās.

Planšetdators

dāvana dvīņiem planšete

Mūsdienu pasaule ir piepildīta ar dažāda izmēra ekrāniem, jo katram no tiem ir savs mērķis. Meklējot labu dāvanas ideju Dvīņiem, planšetdators varētu būt laba izvēle vairākos gadījumos. Ja tavs Dvīnis meklē kaut ko noderīgu un ērti paņemamu līdzi, tad nedaudz uzlabotāka versija par telefona mazo ekrānu noteikti būs planšetdators.

No tā var ērti pārlūkot savus iecienītākos video un filmas, kā arī palasīt kādu grāmatu, jo planšetdators ir teju tādā pašā izmērā kā grāmatas lapas. Labākais ir tas, ka planšetdators ir daudz vieglāks gan par grāmatām, gan arī par portatīvajiem datoriem. Līdz ar to tas ir izcils vidusceļš tiem, kam nereti gribas ceļā paņemt līdzi ko skatāmu vai lasāmu.

Jauns mobilais telefons

Ko uzdāvināt Dvīņiem dzimšanas dienā telefons

Dvīņi dāvanā novērtēs gadžetus, kas viņiem ir aktuāli un nepieciešami. Mūsdienās jau dzīve vairs nav iedomājama bez mobilā telefona. Iespējams, ka tieši tavs jubilārs pēdējā laikā ir ieminējies par jauna telefona iegādi. Tas būtu superīgs pārsteigums, ja tieši viņa svētkos Dvīnim izdotos tikt pie jauna telefona.

Tā kā telefona iegāde ir liels un nopietns lēmums (arī dārgs), Dvīņa iesaiste šajā procesā ir ļoti svarīga. Šādu dāvanu var labi izvēlēties tad, ja jubilārs jau ir ieminējies par telefona modeli, kas vēlams. Taču tāpat reizēm telefona iegāde ir pavisam pašsaprotama – īpaši, ja tavs Dvīnis ir Apple cienītājs. Jo jaunāks modelis, jo labāk!

Telefona aksesuārs

telefona aksesuāri vāciņš dāvana

Ja Dvīnim jau ir labs telefons, tad šajā kategorijā iekrīt arī telefona aksesuāri kā laba dāvanas izvēle. Spriežot par telefona aksesuāriem, nu jau arī tādu ir ļoti daudz. Īpaši populāras šobrīd ir telefonos iekarināmas rotas. Tās gan skaisti izskatās, gan arī palīdz telefonu ielikt tādā kā rokas aukliņā. Skaisti un praktiski!

Vēl no modes, protams, nav izgājuši arī telefona vāciņi. Tā izvēli var labi pieskaņot jubilāra gaumei, esošā telefona modelim un arī citām pārliecībām. Piemēram, ja tavam draugam ir svarīgas rūpes par dabu, tad arī telefona vāciņu var izvēlēties no ilgtspējīgiem materiāliem, kas dabīgi sadalīsies pēc lietošanas.

Mūzikas skaļrunis dušas kabīnei

dušas iekārta mūzikai dāvana

Nav nekā labāka par kārtīgu izdziedāšanos dušā. Vannas istabā vienmēr ir lieliska akustika, kas arī pašiem klusākajiem Dvīņiem ļaus izplūst kārtīgās balādēs. Labs risinājums ir paņemt līdzi uz vannas istabu kādu mūzikas skaļruni, lai dušas laikā var arī paklausīties mūziku var varbūt pat kādu iemīļotāko raidierakstu.

Parastās ikdienas tumbiņas nav paredzētas regulārai lietošanai ar tvaiku un mitru gaisu piepildītās telpās. Tāpēc lieliska dāvana dziedošajam Dvīnim varētu būt ūdensizturīgs skaļrunis, ko izmantot dušā. Nu jau tehnoloģiskie gadžeti ir tik plašā izvēlē, ka ir pieejami arī pašā dušas kabīnē ienesamas mūzikas ierīces. Tās var ērti pielipināt pie duškabīnes sienas un izplūst dziesmās.

Smaržas

Izvēloties Dvīņiem dāvināt smaržas, ir svarīgi ņemt vērā viņu gaumes duālismu. Jau atkal izvēle var svārstīties starp svaigumu un maigumu, saldumu un ugunību. Lūk, daži padomi smaržu izvēlē Dvīņiem.

Duālu aromātu izvēle

duālā dvīņa daba

Tā kā Dvīņi ir horoskopa zīme, kas visvairāk izstaro pretējos polus un dabas duālismu, tad arī smaržās šīs iezīmes ir aktuālas. Izvēlēties kādam dāvināt smaržas vienmēr ir drosmīga izvēle, taču, balstoties uz horoskopu, tas varētu būt īpaši interesanti.

Domājot par Dvīņu dabu, smaržu izvēle var svārstīties starp svaigumu un rozes maigumu, kā arī kontrastēt ar tumšu dzintara jutekliskumu. Nereti tieši šīs dažādās intensīvās sajūtas liek Dvīņiem būt mainīgiem un izvēlēties smaržas pēc garastāvokļa. Tāpēc derēs arī kādas smaržas, kas Dvīnim liksies piemērotas konkrētos gadījumos.

Izteiksmīgi garšaugi

smaržas dvīnim garšaugi

Vienās smaržās visbiežāk tiek kopā apvienoti visdažādākie aromāti, līdz rezultātā tiek panākts vēlamais efekts. Izvēloties smaržas Dvīņiem, viņu duālismam piestāv izteiksmīgi kontrastējoši aromāti. Tie vislabāk varētu būt tieši garšaugi, tai skaitā piparmētra, citrusaugļi, citronzāle, sandalkoks, rieksti, mentols, gurķis.

Tāpat Dvīņiem piestāvēs kaut kas viegls, svaigs un straujš. Garastāvokļa vadīti, viņi priecāsies arī par kādu saldenāku nekā ierasts aromātu. Tās varētu būt rožu smaržas, kaut kas ar lilijām, jasmīnu.

Arī citi skaistumkopšanas produkti

vannas bumbas dāvana

Šajā kategorijā jāpiemin, ka Dvīņiem patiks saņemt dāvanā arī citas skaistumlietas, kas labi smaržo. Tajā skaistā būs arī dažādi skaistumkopšanas dāvanu komplekti, kas jau skaisti iesaiņoti stāv veikalu plauktos. Līdz ar to dāvanas izvēle ir vienkārša, taču arī izskata ziņā loti eleganta un rūpīga.

Labs variants varētu būt vannas bumbu komplekts Dvīnim, kam patīk relaksēties burbuļvannās. Ēterisko eļļu komplekts būs labi piemērots tiem, kam patīk labsajūtai un patīkamai smaržai izmantot dažādus aromātus. Tiem, kam mājās jau ir gaisa mitrinātājs, eļļiņas noderēs vienmēr.

Laba lasāmviela

Dvīņi ir intelektuāli un viņiem patīk daudz lasīt. Ja meklē dāvanu idejas, ko uzdāvināt Dvīņiem dzimšanas dienā, ar labu grāmatu nekad nenošausi garām. Turklāt vēl šajā kategorijā ir arī citas izvēles, ne grāmatas vien.

Intelektuāla lasāmviela

grāmata dāvana dvīnim

Jāsāk ar pašu svarīgāko – tā kā Dvīņiem patīk daudz lasīt, tad arī grāmatas ātri beidzās. Lai iepriecinātu, vari svētkos jubilāram uzdāvināt kādu jaunu grāmatu. Tā kā jaunas grāmatas iznāk regulāri, iesakām izvēlēties ko jubilāram interesējošu, bet noteikti jaunu. Tas arī ļaus pārliecināties par to, ka Dvīnim jau nebūs konkrētā grāmata nopirkta un izlasīta

Domājot par grāmatas izvēli, labs variants ir jebkāda intelektuālā literatūra. Tā kā Dvīņi lasa daudz, tad izvēlies viņiem kādu grāmatu, kas sniegs pienesumu ikdienā. Lielisks variants ir zinātniski populārā literatūra, kāda veiksmīga biznesmeņa autobiogrāfija vai varbūt ceļojumu apskats iedvesmai.

E-grāmata ērtākai lasīšanai

e-grāmata dvīņiem

Ja lasīts tiek daudz, tad ar laiku grāmatas ne tikai vairs nav kur likt, bet arī tām paredzēto tēriņu budžets ar vien pieaug. Labs variants tiem, kas daudz lasa, ir elektroniskā grāmata. Šis ir lielisks dāvanas ieteikums, kas apieno lasīt vēlmi ar modernām tehnoloģijām.

E-grāmata ir labs gadžets, kas ļauj līdzi paņemt kaut 100 grāmatas vienuviet. Savā elektroniskajā grāmatā var augšupielādēt dažādu grāmatu e-versijas. Tas ir īpaši ērts veids, kā lasīt savu grāmatu arī vilcienā vai tramvajā – braucot uz skolu, darbu, tikšanos vai mājup. Iecienītākā grāmata vienmēr ir līdzi, un tā neaizņem daudz vietas somā.

Žurnāla abomenets

žurnāla abonements

Tiem, kam ikdienā nepietiek pārāk daudz laika lasīt grāmatas, bet joprojām gribās uztvert kādu informāciju interesējošajā lauciņā, labs variants ir žurnāli. Ja arī tavs Dvīnis ir liels žurnālu lasītājs, tad ar piemērotas dāvanas palīdzību vari atvieglot arī šo lasīt spēju. Žurnāla abonements ir lieliska dāvana, kas iepriecinās ar ko praktisku.

Lai izvēlētos piemērotāko abonementu, ir gan jāzina, kāda žurnāla fans tavs jubilārs ir. Tad arī varēs nokārtot abonementu, kas katru mēnesi vai nedēļu piegādās žurnālu līdz dāvanas saņēmēja pastkastītei. Ērti un praktiski.

Skaistu bilžu grāmatas iedvesmai

bilžu grāmata iedvesmai

Ja tavs Dvīnis vislabāk spēj iedvesmoties ne no vārdiem, bet attēliem, tad piemērota dāvana var būt skaista bilžu grāmata. Tas varētu būt klasisks kafijas galdiņa dekors – grāmata ar lieliem, kvalitatīviem attēliem ar dabas skatiem, interjera dekoriem, mākslas veidiem utt. Lai kas tas arī būtu, mērķis ir jubilāru iedvesmot.

Padomā par Dvīņa aizraušanos, iespējams, tā arī varēsi piemeklēt viņam piemērotāko attēlu. Skatoties cauri šai grāmatai, jubilāram jāspēj iedvesmoties ikdienā. Varbūt tā būs modes skašu grāmata ar dažādiem tērpiem, kas iedvesmos jubilāru sapucēties un izkāpt ārā no savas komforta zonas.

Ceram, ka šis dāvanu ideju raksts bija noderīgs un nu jau zini, ko uzdāvināt Dvīņiem dzimšanas dienā.

Lai izdodas iepriecināt jubilāru!

Ja joprojām esi dāvanas meklējumos, aicinām ieskatīties dāvanu ideja rakstos, kur atsevišķi sniegtas dāvanas idejas vīrietim un sievietei – Birthday gifts for Gemini man un Birthday gifts for Gemini woman.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *