Ko uzdāvināt Vēzim dzimšanas dienā

Ko uzdāvināt Vēzim dzimšanas dienā

No 21. jūnija līdz 20. jūlijam dzimšanas dienas svin Vēži. Tie ir Zemes zīmē dzimuši. Zināma līdzība Vēžiem ir saskatāma ar krabjiem, kas simbolizē skarbu ārpusi. Patiesībā tā sargā viegli ievainojamo, maigo iekšpusi. Līdzīgas vērtības ir manāmas arī Vēžu zīmē dzimušajos cilvēkos. Ja šobrīd domā par to, ko uzdāvināt Vēzim dzimšanas dienā, tad šis raksts ir īstais.

Esam izveidojuši šo rakstu, lai palīdzētu tev atrast piemērotas dzimšanas dienas dāvanas Vēžiem  svētkos. Izvēli esam balstījuši uz horoskopa zīmes raksturu un simboliskajām vēlmēm.

Šajā rakstā uzzināsi vairāk par to, kāds raksturs piemīt Vēzim, kā arī uzzināsi, ko uzdāvināt Vēzim dzimšanas dienā.

Kādai vajadzētu būt dāvanai Vēzim?

Vēži pāri visam ir vairāk jutīgi un emocionāli. Tas ļauj viņiem ļoti labi sajust atmosfēru, kas norit dažādās cilvēku grupās un vidēs. Arī pasaules notikumi uz Vēžiem mēdz atstāt iespaidu, jo viņi ir ļoti līdzjūtīgi. 

Dāvanas izvēlē ir jābūt visai precīzam un konkrētam, jo Vēzis novērtē lietu kārtību. Pats viņš visticamāk nestāstīs, ko vēlas saņemt, jo sagaida, ka ar to tu labi tiksi galā. 

Viena lieta, ko ņemt vērā, ir dāvanas vizuālais izskats. Vēzis is estēts, kam patīk skaistas un gaumīgas lietas. Vēzis dvēselē ir romantiķis, tāpēc izvēlētajai dāvanai ne vienmēr ir jābūt ļoti praktiskai. Taču, protams, ir arī praktiskas dāvanas, ko Vēzis augstu novērtē un laprāt arī saņem dāvanā.

Dāvanas Vēzim

Šajā sadaļā apkopotas dāvanu idejas Vēzim pa dažādām kategorijām:

Neparasti ziedi

Vēži mīl ziedus un dabas dzīvību vispārīgi, taču viņus interesē viss eksotiskais un neparastais. Lūk, dažas idejas, ko izvēlēties dāvināt.

Eksotiski ziedi

Ko uzdāvināt Vēzim dzimšanas dienā

Ziedi ir skaists dāvanas papildinājumos jebkuros svētkos, īpaši sievietēm. Taču arī ziedu izvēlei ir jābūt precīzai. Balstoties uz Vēža horoskopu, ir skaidrs, ka viņiem patīk neparasti, eksotiski ziedi. Tāda klasika kā rozes viņiem šķiet par vulgāru un tajā pašā laikā par prastu.

Labāka izvēle būtu kas īpašāks. Piemēram, Vēzis priecāsies par par vienu skaistu liliju, nevis kādu milzu puķu pušķi. Izvēlei ir jābūt elegantai un vienlaikus arī ievērības cienīgai. Derēs jebkuri ziedi, kas labi izskatās paši par sevi – bez nepieciešamības tos likt kopā ar citiem ziediem. Lilijas, gerberas un frēzijas ir labi varianti.

Pašam savs koks

Ko uzdāvināt Vēzim dzimšanas dienā

Tāpat lieliska dāvanu ideja Vēzim ir pašam savs koks. Ja tavam Vēzim ir pašam savs dārzs vai privātmāja ar lielu pagalmu, tad iestādīt pašam savu koku ir obligāts uzdevums. Vēzis to zina, tāpēc noteikti priecāsies par tādu dāvanā. Ir jāņem vērā, ka arī koku izvēlē aktuāli būs izvēlēties ko skaistu un īpašu, piemēram, kastaņkoka, ozola vai lazdas stādu, ko iestādīt savā teritorijā.

Pašam savs koks ir lieliska ideja, ko uzdāvināt Vēzim dzimšanas dienā. Tas izskatīsies skaisti no dizaina aspekta, kā arī sniegs Vēzim jaunu projektu ar ko padarboties. Turklāt koks ir dāvana, par ko varēs jūsmot vēl ļoti ilgi.

Greznuma lietas

Izvēloties rotaslietas un greznuma lietas kopumā, ko uzdāvināt Vēzim dzimšanas dienā, ir svarīga izsmalcinātība. Kliedzošas rotaslietas ar spīguļiem nebūs pati piemērotākā dāvana Vēzim.

Sudraba rotaslietas

sudraba rotas vēzim

Rotaslietu izvēlē pirmais solis ir pareizā metāla izvēle. To vislabāk var izvēlēties tad, ja jau ir priekšzināšanas par jubilāra gaumi un stila izjūtu. Kādam, kas rotaslietas valkā daudz un bieži, noteikti būsi pamanījis priekšroku zeltam vai sudrabam. Mūsdienās visai aktuāli ir arī rožu zelta metāli. Turklāt jāpiemin, ka drosmīgākie modes pārzinēji bez problēmām arī kombinē dažādus rotu metālus.

Domājot par Vēzi, ņem vērā eleganci. Zelts reizēm var būt pieejams dažādās nokrāsās, kas ne vienmēr izskatās labi uz bālākiem ādas toņiem. Līdz ar to tāds universāls variants ir sudraba rotas. Dāvini tās Vēzim un noteikti nekļūdīsies. Smalkas sudraba ķēdītes vienmēr tiks novērtētas.

Rotas ar akmeņiem

nela gems rotas dāvana vēzim

Greznas rotaslietas Vēžiem arī var būt topā, ja tās izvēlētas ar īpašu nozīmi. Piemēram, viens variants ir izvēlēties rotas ar ameņiem. Tā būs īpaši laba izvēle tiem, kam patīk uzzināt vairāk par savu horoskopa zīmi. Arī akmeņi nes lielu nozīmi to būtībā. Piemēram, Mēness akmens ir gaišs un mirdzošs, turklāt Vēzim ir arī labvēlīgs.

Tā būs ne tikai interesanta, bet arī skaista izvēle. Dabīgie akmeņi ir veids, kā rotaslietai piešķirt īpašu vērtību. Tādi pašmāju zīmoli kā Nela Gems ir lielisks piemērs. Tiek radītas rotaslietas ar visdažādākajiem akmeņiem, turklāt gan vīriešiem, gan sievietēm.

Gaumīgs rokas pulkstenis ar ādas siksnu

pulkstenis dāvana vēzim

Runājot par dāvanu idejām Vēžu vīriešiem, gaumīgs rokas pulkstenis būs praktiska un arī skaista izvēle. Lai parūpētos par to, ka katra pulksteņa detaļa ir gaumīga un skaista, vērts izvēlēties ādas siksniņu. Tā ir klasika, kas nekad nenoveco un vienmēr paliek aktuāla.

Lai padarītu dāvanu īpašāku, var vērsties arī par labu mūsdienu tehnoloģiskajām priekšrocībām. Lai Vēzim nekad nebūtu garlaicīgi, var izvēlēties arī multifunkcionālu pulksteni. Tādu, kas ne tikai rādīs laiku, bet arī ļaus sazināties ar draugiem, skaitīt soļus un sekot līdzi paveiktajam progresam treniņu laikā. Tā sportiskam un sociālam Vēzim būs labākā izvēle.

Aproču pogas vai kaklasaites piespraude

Ko uzdāvināt Vēzim dzimšanas dienā

Ņemot vērā eleganci un ieteikumu izvēlēties sudraba rotaslietas, vīrietim šajā ziņā piemērotas dāvanas varētu būt arī aproču pogas. Tā ir eleganta dāvanas izvēle, kas būs labi piemērota vīrietim, kas ikdienā valkā uzvalku. Vai arī varbūt šī dāvana var kalpot par iedvesmu kādam īpašākam notikumam – piemēram, aproču pogas nākošajam izlaidumam, kad uzvilkt skaistu uzvalku.

Laba dāvanas alternatīva var būt arī kaklasaites piespraude. Šādas dāvanas parasti jau visai skaisti tiek iesaiņotas veikalā. Līdz ar to šāds pirkums būs patīkams pārsteigums, kas būs arī noderīgs.

Mājokļa iekārtošanai

Vēžiem patīk pasēdēt mājoklī un pabaudīt komfortu. Daudzi pat saka, ka Vēzis ir vismājīgākā horoskopa zīme. Tieši tāpēc jubilārs novērtēs jebkuru dāvanu, kas padarīs viņa mājvietu komfortablāku, mājīgāku un skaistāku.

Ērtas mēbeles mājoklim

mēbeles mājoklim dāvanā

Ja labi pārzini Vēža mājokļa situāciju un gaumi, var izvēlēties uzdāvināt arī kādu mēbeli. Tas viss, protams, ir atkarīgs no konkrētā jubilāra vajadzībām. Īpaši šāda dāvana noderēs tiem, kas tikko ievākušies jaunā mājoklī vai nolēmuši pamainīt iekārtojuma stilu.

Tad dāvanā var būt kādas skaistas un ērtas mēbeles, varbūt arī dārza mēbeles grila sezonai un atpūtai kopumā. Tik pat labi tiks novērtētas arī tādas dāvanas kā dekora spilveni, silts pleds, ērts pufs vai jauni nakts skapīši.

Aktīvam Vēzim, kam patīk pavadīt laiku dabā, laba alternatīva varētu būt piepūšamās mēbeles kempingam.

Labi lustrēta vēstures grāmata

vēstures grāmata dāvana

Vēzim patīk vēsture un viss, kas ar to ir saistīts. Šo faktu var ņemt vērā arī izvēloties jau iepriekš minētās mēbeles. Viss, kas ir saistīts ar vēsturi, atmiņām un pagātni Vēzim šķiet ļoti aizraujošs un patiesi interesants. Tāpēc labi ilustrēta vēstures grāmata cietos vākos būs laba dāvana. To varēs baudīt pats, kā arī izrādīt saviem ciemiņiem.

Vēl labāk, ja arī pati grāmata ir veidota retro stiliņā. Vēzis par ārējo, vizuālo noformējumu šādā stilā tikai priecāsies. 

Alternatīva varētu būt arī kāds fotoalbums vai kāds kopumā antikvariāts priekšmets mājokļa dizaina uzlabošanai. 

Glezna vai foto rāmis

foto rāmis dāvana

Vēl viena dāvanas ideja dizaina mīļotājam varētu būt kāda skaista glezna. Tas ir lielisks veids, kā atsvaidzināt savu interjeru un piešķirt tam raksturu. Vēzim, kurš tikko nesen ievācies jaunās telpās, šāda dāvana varētu labi noderēt. Turklāt gleznas ir labs ieguldījums mākslā, kas nākotnē varētu ne tikai atmaksāties, bet arī citādi kalpot par noderīgu mantojumu.

Alternatīva varētu būt foto rāmis. Tas būs aktuālāk divos gadījumos. Pirmajā Vēzim, kam ir daudz plakāti un vēlme tos salikt pie sienas. Labāka alternatīva varbūt gan būs dāvanu karte kādā ierāmēšanas uzņēmumā. Otrs variants ir foto rāmis Vēzim māksliniekam, kam pašam patīk gleznot vai veidot cita veida mākslu. 

Spogulis skaistā rāmī

spogulis dāvana vēzim

Interjera priekšmets, kas ir ne tikai funkcionāls, bet arī acij patīkams, ir spogulis glītā rāmī. Spogulim ir dažādas funkcijas, ko tas pilda mājoklī. Ja runājam par lieliem spoguļiem, tad šobrīd modē ir spoguļi lielos rāmjos auguma augstumā, kas tiek atbalstīti pret mājokļa sienu. Tie ir lieliski ilūzijas radītāji, kas telpai piešķir plašumu.

Šobrīd īpaši populāri ir spoguļi lielos, platos un uzkrītošos rāmjos. Spogulis var kalpot arī par mākslas darbu, līdz ar to kāpēc gan tam nepiešķirt mākslas cienīgu rāmi?

Laba alternatīva parastam spogulim varētu būt skaistumkopšanas spogulis ar īpaši lielisku apgaismojumu. Tiem, kam patīk pucēties, šāds spogulis ir obligāts mājokļa papildinājums.

Gastronomija

Vēži ir gastronomisku izvirtību cienītāji. Viņiem patīk labi paēst, turklāt nav arī iebildumu ēdienu pagatavot pašiem – eksperimentēt un atklāt jaunas garšas.

Restorāna apmeklējums

dāvanu kartes restorānā

Dāvana, kas sniedz iespēju baudīt gardu maltīti, vienmēr būs augstu novērtēta. Došanās uz restorānu ir labākais veids, kā palutināt sevi ar jaunām garšām, lielisku servisu un kopumā ar labi pavadītu vakaru. Protams, vari jubilāru pašu aizvest uz restorānu, taču tik pat laba izvēle būs dāvanu karte restorānā. Tā ļaus izvēlēties jubilāram, kad doties un ko ņemt līdzi vakariņās.

Galvenais uzdevums ir atrast labu restorānu, kas atbildīs Vēža gaumei. Pirms veic izvēli, painteresējies par īpašiem piedāvājumiem, ieskaties ēdienkartē. It īpaši tad, ja tavam jubilāram ir kādi ēšanas paradumi, pie kā ir nepieciešams pieturēties. Tādā ziņā vislabākā izvēle ir Restorāni Rīgā dāvanu karte. Tā piedāvā izvēlēties no 10 dažādiem restorāniem Rīgā, turklāt, ja dāvanas summa netiek iztērēta vienā restorānā, to varēs iztērēt arī nākošajā reizē – arī citā no iekļautajiem restorānā.

Gastronomijas meistarklase

ēdiena meistarklase

Uz restorāniem dodamies īpašos gadījumos, piemēram, randiņā ar mīļoto cilvēku vai varbūt nosvinēt kādu veiksmīgu darījumu. Maltītes tur, protams, vienmēr ir burvīgas, taču varbūt tavam Vēzim labāk patiktu iemācīties ko pagatavot pašam? Meistarklases gastronomijas jomā ir ļoti daudzveidīgas, tāpēc tā varētu būt aizraujoša un noderīga pieredze.

Ēst gatavošanas meistarklases ir lieliska iespēja apgūt jaunas iemaņas un atklāt jaunu garšu pasauli. Tās parasti vada šefpavāri un pieredzējuši cilvēki, kas māk izcili gatavot un pārvalda visdažādāko kultūru ēdienkartes.

Skaisti virtuves priekšmeti

šeikeris vēzim dāvana

Šī raksta gaitā jau esam noskaidrojuši, ka Vēžiem patīk skaistas lietas – jo īpaši viņu mājoklī un tā dizainā. Arī kulinārijas jomā tas ir aktuāli, jo lai gribētos vairāk pavadīt laika virtuvē eksperimentējot, nepieciešama skaista un funkcionāla virtuve. Līdz ar to, ja nezini, ko uzdāvināt Vēzim, vienmēr var izvēlēties kaut ko no galda piederumiem: traukus, tasīšu komplektu vai virtuves aksesuārus. 

Var droši dāvināt skaistus un ērti lietojamus virtuves piederumus – piemēram, katlu, pannu, rīvi, nažu komplektu. Arī tādas sīkas detaļas kā garšvielu dzirnaviņas tiks augstu novērtētas. Galu galā garšvielām ir milzu nozīme maltītes pagatavošanā.

Gardu dzērienu cienītājiem laba dāvana būs arī kokteiļu šeikeris. Izveidot pašam savu bāriņu mājās ir aizraujoša aktivitāte, turklāt labs veids, kā iepriecināt savus viesus.

Gaumīga pavārgrāmata ar skaistiem attēliem

pavārgrāmata dāvana vēzim

Pasēdēšanas kopā ar draugiem un ģimenes locekļiem Vēzim ir paši īpašākie mirkļi. Vēžiem patīk ciemos saaicināt savus mīļos cilvēkus un iejusties saimnieku lomās. Garšīgi visus pabarot ir viens no patīkamākajiem pienākumiem, tāpēc jubilārs noteikti priecāsies par jaunu iedvesmas avotu jeb skaistu pavārgrāmatu.

Iespējams, laba izvēle būtu atrast recepšu grāmatu, kas balstīta uz kādu konkrētu tematiku. Piemēram, ja tavs Vēzis ir liels saldummīlis, tad pavārgrāmata par kūkām būs tieši laikā. Šeit var izvēlēties arī, piemēram, dzērienu pagatavošanas grāmatas. Kopā ar šeikeri izveidojas lielisks dāvanas komplekts!

Tehnika

Vēzis ir saimnieciska zīme, līdz ar to savā mājoklī viņi tiecas radīt komfortu. Viņam noderēs jebkura tehnika, kas atvieglos viņa darbu un papildinās atmosfēru.

Telefons ar labu kameru vai fotoaparāts

Ko uzdāvināt Vēzim dzimšanas dienā

Lai arī Vēzim patīk vēsture, tas viņu neattur no modernākās tehnoloģijas lietošanas. Viņu tieši pretēji fascinē viss, kas spēj apstādināt laiku un ļaut gremdēties skaistās atmiņās. Tāpēc ierīce ar lieliskas kvalitātes kameru būs laba dāvanas izvēle.

Tas varētu būt telefons ar labu kameru. Ja Vēzim jau labu laiku ir nepieciešams nomainīt jaunu telefonu, tad šī būs īpaši laba izvēle. Arī fotoaparāts varētu būt labs lēmums Vēža iepriecināšanā un pārsteigšanā. Mūsdienās gan ir tik daudz veidi, kā uzdāvināt iespēju fotografēt – tā varētu būt filmiņkamera, profesionāla vai pavisam vienkārši lietojama, piemēram, Polaroid tipa kamera. 

Mūzikas centrs vai plašu atskaņotājs

mūzikas centrs dāvana

Vēzis novērtēs arī tādu tehniku, kas labi iederēsies viņa mājās un padarīs mājokli vēl mājīgāku. Tie varētu būt mūzikas atskaņotāji, piemēram, mūzikas centrs, plašu atskaņotājs vai DVD atskaņotājs. Jāatceras, ka Vēzis tehnikas izvēlē var būt visai izvēlīgs, tāpēc jābūt piesardzīgam. Noteikti izvēlies jaunu un jaudīgu tehniku, taču vienlaikus parūpējies arī par pārbaudītām vērtībām.

Laba dāvanas izvēle šajā kategorijā varētu būt dāvanu karte mūzikas centra iegādei. Tā tomēr ir dāvana, kuras izvēlē vērts ņemts parametrus, kvalitātes rādītājus un arī iesaisti Vēža interjerā. Vislabāko lēmumu varēs pieņemt pats jubilārs.

Zāles pļāvējs vai kamīns dārza īpašniekam

zāles pļāvējs tehnika

Vēzim patīk daba, līdz ar to viņam noteikti ir pašam savs mazdārziņš vai skaists pagalms pie privātmājas. Pienākot vasarai, paveras plašas iespējas veidot piknikus, grila ballītes un šašlika cepšanas pasākumus pie sevis mājās. Ja gatavot prasme Vēzim jau ir, tad laiks parūpēties par noderīgu tehniku, kas kopīga laika pavadīšanu padarīs vēl patīkamāku.

Ja Vēzis ir mājas īpašnieks, dāvini viņam dārza kamīnu, ērtu un ietilpīgu grilu, zāles pļāvēju vai ūdens sūkni. Būtībā tas var būt jebkas, kas būs noderīgs saimniecībā, tas Vēzi iepriecinās.

Laika pavadīšanai pie ūdens

Ko uzdāvināt Vēzim dzimšanas dienā

Vēzim kā Ūdens zīmei patīk pavadīt laiku pie ūdens, tāpēc piemērota dāvana Vēža zīmē dzimušajiem būs iespēja būs dabā un pie ūdens. Te var būt noderīgas tādas dāvanas kā brauciens ar ūdens motociklu vai brauciens ar veikbordu. Aktīvam Vēzim šādi piedzīvojumi ļoti patiks, jo beidzot varēs izbaudīt ūdens priekus pilnā sparā.

Praktiskāku dāvanu vadīts, vari izvēlēties tādas dāvanas kā gumijas vai motorlaiva, telts, guļammaiss, makšķerēšanas piederumi, spožs lukturis nakts pastaigām. Vēzis ir arī saimniecisks un darbīgs, tāpēc noderēs labas kvalitātes darba rīki – cirvis, dārza šķēres, lāpsta, grābeklis u.c.

Maigas smaržas

Smaržas ir lieliska dāvana, ko izvēlēties pēc horoskopa. Balstoties uz Vēža raksturu, spējam nonākt pie dažādām smaržu niansēm, kas viņam varētu patikt. 

Maigas un romantiskas smaržas

maigas smaržas vēzim

Vēzis pats par sevi ir mūžam mainīgs, tāpēc izvēlēties smaržas viņam ir visai vienkārši. Ja tās nepatiks šodien, tās var patikt rītdien. Vēzim patīk vienlaicīgi turēt vairākas opcijas, lai būtu no kā izvēlēties. Atkarībā no noskaņojuma smaržas vienmēr var samainīt, kas Vēzim ir tieši laikā. 

Uz aromātu jūtīgajam Vēzim jābūt romantiskam un maigam kā pavasara vēja pūsmai. Asas smaržas ir tas, no kā šajā gadījumā vajadzētu izvairīties. Pārāk saldenas un asas smaržas būs izvēle citai horoskopa zīmei. Mūsu Vēzim vislabāk patiks peonijas, granātābola svaigums, vijolītes, ceriņi, lavandas pieklusinātie toņi un jasmīns. 

Aromāts no bērnības

dāvana vēzim no bērnības

Vēl viena dāvanas ideja, ko uzdāvināt Vēzim dzimšanas dienā, ir kāda smarža no bērnības. Tas sentimentālajam Vēzim būs ļoti patīkams pārsteigums, turklāt šāda dāvana ir arī ļoti oriģināla. Jubilāram patiks aromāts, kas asociējas ar ko jau zināmu. Ir dažādi veidi, kā šo atmiņu nodot jubilāram.

Tas varētu būt kāds skaistumkopšanas līdzeklis, piemēram, kosmētika, dušas komplekti, matu kopšanas līdzekļi vai vannas putas. 

Tas arī viss no mums par dāvanu idejām, ko pasniegt Vēzim svētkos.

Vēl citas noderīgas dāvanu idejas vari atrast rakstos Birthday gifts for Cancer woman un Birthday gifts for Cancer man.

Lai izdodas iepriecināt jubilāru svētkos!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *