Ziemassvētku dāvanas bērniem

ziemassvētku dāvanas bērniem

Ziemassvētki ir skaists un brīnumiem bagāts laiks. Laiks, kad atskatīties uz paveikto .Kā arī laiks, kad bērni raksta savas dāvanu vēlmes Ziemassvētku vecītim. Atskaitoties par labi padarītajiem darbiem un savām kvēlākajām dāvanu vēlmēm.

Lai arī vēlamās dāvanas tiek norādītas vēstulītē, vēlamies, lai rodat iedvesmu, varbūt jaunām un interesantām dāvanām bērniem Ziemassvētkos. Tāpēc, esam izveidojuši dāvanu ideju sarakstu, kas, mūsuprāt, ir lieliskas Ziemassvētku dāvanas bērniem. Visas dāvanas bērniem, var apskatīt dāvanu ideju kopkatalogā – Dāvanas bērniem.

Izglītojoša grāmata

Grāmatas bērniem

Grāmatas bērniem ir gan izklaidējošas, gan reizē izglītojošas. Bērns ne tikai var šķirstīt grāmatu un pētīt visu atrodamo, bet arī apgūt jaunas lietas, piemēram, burtus, dzīvniekus un daudz ko citu.

Grāmata būs laba Ziemassētku dāvana, gan bērniem, kuri vēl nemāk lasīt – atbilstoši izvēloties bilžu grāmatu. Kā arī bērniem, kas apgūst burtu pasauli. Un neizpaliek variants dāvināt arī pasaku grāmatas, ko vecāki varēs lasīt pirms miedziņa.

Attīstoša un izklaidējoša spēle

Attīstošas spēles bērniem

Attīstošas spēles bērniem šodien ir īpaši nozīmīgas. Pat visapzinīgākajiem vecākiem neizdodas izvairīties no digitālo tehnoloģiju klātbūtnes mazo ikdienā. Tādēļ bieži novārtā tiek atstātas spējas, kuras ierasti bērni apgūst spēlējoties ar dažādām spēlēm un rotaļām.

Izvēlies attīstošo spēli, kā Ziemassvētku dāvanu, lai rotaļājoties neaizmirstas tas, kas bērnam vissvarīgākais ir – izzināt apkārtējo pasauli.

Spēļu robots

Spēļu robots

Spēļu robots bērnam ļaus vaļu fantāziju pasaulei – uzveicot ļaundarus un aizsargājot pasaules mieru. Roboti tiek uzskatīti par visvarenākajiem un taisnīgākajiem cilvēku un zemes aizstāvjiem.

Tāpēc, ja bērns interesējās par robotu pasauli, tad saņemot šādu dāvanu Ziemassvētkos būs patiess prieks. Lieliska dāvanas izvēle, ko palikt zem Ziemassvētku eglītes.

 

Oriģināla krājkasīte

Oriģināla krājkasīte

Oriģināla krājkasīte ir ļoti noderīga dāvana bērniem, jo tā ļauj mācīties krāt un reizē arī piepildīt kādu savu sapni, piemēram, iegādājoties jau sen kārotu rotaļlietu.

Lielāku motivāciju radīs skaista krājkasīte, kas lieliski papildinās arī bērnistabas interjeru. Tāpēc, lai dāvana būtu oriģinālāka, krājkasīti iespējams personalizēt ar bērna vārdu un izvēlēties to bērna mīļākajā krāsā.

Krāsains konstruktors

Konstruktori bērniem

Konstruktori bērniem attīsta vairākas nozīmīgas spējas. Darbojoties, veidojot kādas figūras ar mazajām detaļām, bērns attīsta sīko motoriku. Konstruktora detaļu savienošanas kopā, bērnā raisa fantāziju un iztēli.

Krāsainie Bakoba zīmola konstruktori, bērnam būs lieliska Ziemassvētku dāvana. Jo iespēja radīt, iztēloties un būvēt atkal un atkal ir lielisks brīvā laika pavadīšanas veids.

Kosmētikas komplekts meitenēm

Kosmētikas komplekts bērniem

Meitenēm patīk pucēties jebkurā vecumā. Tāpēc, ja ģimenes, vai radu lokā ir kāda maza dāma, kas bieži aizlienē kosmētiku no mammas. Tad lieliska Ziemassvētku dāvana, būs kosmētikas komplekts meitenēm.

Douglas piedāvā dažādus lielākus un mazākus komplektus meitenēm. Šajos komplektos ietilpst gan krāsainas acu ēnas,gan mirdzoši lūpu spīdumi. Gan dažādi produkti nagu kopšanai. Piedāvātie kosmētikas komplekti iepakoti glītās uzglabāšanas somās/kastēs.

Puzle kvalitatīvam rotaļu laikam

Puzle bērniem

Puzle ir lieliska, izglītojoša rotaļlieta bērniem. Liekot puzles, bērniem tiek nodrošināts ne tikai aizraujošs rotaļu laiks, bet arī tiek apgūtas praktiskas iemaņas, piemēram, problēmu risināšana.

Puzles likšana bērnā atīsta atmiņu un vizuālo uztveri, kā arī attīsta koncentrēšanās spējas. Lai saņemtā dāvana radītu lielāku prieku, iesakām izvēlēties puzli piemēram ar bērna mīļāko multfilmu varoni vai dzīvnieku.

Koka klucīši burtu pasaules apguvei

Koka klucīši ar burtiem

Lai iepazītu burtu pasauli un iemācītos burtiņus, nav nepieciešama Ābece. Sākotnēji to var darīt jautrā un izklaidējošā veidā ar koka klucīšiem uz kuriem ir burtiņi.

Lieliska dāvana Ziemassvētkos bērniem, kuri ir zinātkārā vecumā un labprāt mācās un apgūst ko jaunu. Dažādus koka klucīšus ar burtiem piedāvā, gan pašmāju zīmols Piku, gan WufKids.

Stilīgs elektroauto

Bērnu elektroauto

Elektroauto bērniem ir patiesi ekskluzīva dāvana Ziemassvētkos. Šī dāvana noteikti plūks uzvaras laurus, ja bērns, kas jūsmo par dažādām mašīnām, savā īpašumā būs ieguvis pats savu auto, kurā sēsties iekšā un braukt.

Lai izvēlētos atbilstošāko bērnu elektroauto, tāpāt kā reālām mašīnām, svarīgi ņemt vērā dažādus tehniskos rādītājus un protams drošību. Lai braucieni ar elektroauto, bērnam aizritētu priekpilni un droši.

Silts merino vilnas apģērbs

Merino vilnas apģērbs bērniem

Dāvana, ko spēs novērtēt kā bērns, tā viņa vecāki. Merino vilnas apģērbs kā dāvana Ziemassvētkos būs noderīga kā zīdainim, tā arī lielākam ķiparam – bērnudārzniekam.

Merino vilna ir dabīgs un elpojošs materiāls, kas bērnam nodrošinās siltumu. Kā arī ļaus izvairīties no sasvīšanas. Apģērbs, kas ir ērts un pasargā mazāko no aukstuma, mitruma un diskomforta.

Veidošanas mīkla

Mīkla veidošanai

Lai baudītu kvalitatīvas rotaļas, ikviens spēs novērtēt kvalitatīvas rotaļlietas vai ar tām saistītos atribūtus. Veidošanas mīkla jeb plastilīns ir lielisks sabiedrotais bērniem – rotaļās un ikdienas izglītojošās aktivitātēs.

Darbošanās ar mīklu attīsta sīko motoriku, kas palīdz attīstīties bērna valodai un rakstītprasmei. No šādas veidošanas mīklas iespējams izveidot gan burtus, gan ciparus kā arī dažādus dzīvniekus un citus priekšmetus/lietas. Bērnudārza vecuma bērni un vecāki, spēs novērtēt šādu Ziemassvētku dāvanu.

Spēļu mūzikas instruments

Spēļu mūzikas instruments

Ja bērns ir izrādījis lielu interesi par mūziku, tad iesākumā – spēļu mūzikas instruments būs lieliska dāvana Ziemassvētkos. Šāda dāvana sniegs iespēju patiesi apzināties, vai mūzika ir tā, kas bērnu saista, lai vēlāk varētu to pagūt nopietnāk.

Ir pieejami daudz un dažādi spēļu mūzikas instrumenti, sākot ar bungām, ģitārām līdz pat nelieliem sintezatoriem. Atliek tikai izvēlēties bērnam piemērotāko. Un iespējams jau drīzumā dzirdēt jaunā mūziķa neskaitāmos koncertus.

Lai izdodas atrast bērnam vislabāko Ziemassvētku dāvanu, ko priecāsies atrast zem svētku eglītes!

Ja starp šīm dāvanām, tomēr neatradi meklēto, tad varbūt ieskaties dāvanu ideju rakstā Dāvana bērnam, kas garantēs smaidu arī vecākiem un atrodi īsto dāvanu ar ko iepriecināt mazāko.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *