Latvijā darināts vīns

Latvijā darināts vīns

Vēlies kādu vīna mīli pārsteigt ar iepriekš nebaudītu vīnu? Tad noteikti iesakam ieskatīties vietējo ražotāju vīna darītavās.

Latvijā darīts vīns ir kas īpašs. Tas pierāda, ka nav nepieciešami plaši vīnogu lauki, karstajā Itālijā,ka pietiek arī ar vietējā klimatā izaugušajām vīnogām, āboliem un citām dārza veltēm. Galvenais ir rūpīgs izpildījums un gala produkts no mūsu vietējiem vīna darītājiem sanāk lielisks. Pārsteidz kādu vīna mīli ar neierastu vīna garšu kā piemēram, ērkšķogu.

Atklāj sagatavoto Latvijas darinātā vīna piedāvājumus zemāk.

Apraksts

Latvijā darināts vīns tiek izgatavots no vietēji audzētām vīnogām, āboliem un citiem augļiem un ogām. Tādējādi padarot šos vīnus vēl īpašākus. Atbalstot vietējos ražotājus, dāvini vīna mīlīm Latvijā ražotu vīnu.

Naukšēnu pussausais ērkšķogu vīns

Naukšēnu vīna darītava, priecē visus ar Latvijā ražotu vīnu jau otrajā paaudzē. Visas vīna galvenās sastāvdaļas – augļi un ogas tiek audzēti tur pat Naukšēnos.

Naukšēni cenšas pārsteigt arī ar ko neierastāku. Piemēram pussauso ērkšķogu vīnu. Tas gatavots no pašu audzētām gaišajām ērkšķogām. Dzērienam piemīt viegli zeltaina krāsa. Ērkšķoga vīnam sniedz svaiguma piepildītu, elegantu un reizē intensīvu garšu. Šis vīns būs laba dāvana eksperimentētājiem, jo šis dzēriens ir nestandarta un iespējams, dāvanas saņēmējs nekad tādu nebūs baudījis. Un iespējams, šis kļūs par viņa mīļākās garšas dzērienu.

Aizputes Brūkleņu sarkanvīns

Aizputes vīna darītavā ik gadu tiek slīpētas gan jaunās, gan jau esošās receptes un gatavošanas tehnoloģijas, notverot un saglabājot savu kaislību katrā vīna pudelē, lai dalītos tajā ar saviem klientiem. Svarīgākais Aizputes vīna darītavā – rūpīgi darināt vīnu, kas raudzēts tikai no mūsu reģionā audzētiem augļiem un ogām.

Šis ir viegli baudāms saldais sarkanvīns ar brūklenei raksturīgo rūgteno skābumu. Vīns ikkatram vīna cienītājam un baudītājam. Lai vīns būtu patiesi gards, iesaka to pasniegt temperatūrā no 18˚- 20˚.

Abavas vīnogu vīns

Ikvienā pasaules valstī ir kāds vīnogu dārzs un pie mums Latvijā, viens no šiem dārziem ir Abavas vīna darītavas dārzs.

Dārzs stādīts pirms 12 gadiem un jau vairākus gadus dod ražu, lai dotu iespēju vīndariem radīt augstvērtīgus vīnogu vīnus. Vīnogu dārzā sastopamas gan īpašas ziemeļu vīnogu šķirnes, kā arī Eiropā radītās šķirnes. Katra izgatavotā vīna partija, kas nākusi no Abavas vīna darītavas, uzskatāma par unikālu notikumu. Abava piedāvā gan baltos, gan sarkanos, gan sārtos vīnogu vīnus. Nepieciešams tikai iepazīties ar katra vīna sastāvu, lai izvēlētos piemērotāko.

Abavas vīns no augļiem un ogām

Lai papildinātu savu vīna piedāvājumu, Abavas vīna darītāva piedāvā vīnus ar dažādām ogām un augļie.

Pieejams gan īpašais ābolu vīns – Ābolkūka, gan rabarberu vīns, gan upeņu vīns. Daži no šiem piedāvātājiem augļu/ogu vīniem, pieejami mazāka tilpuma pudelēs, lai tos būtu gan ērtāk izmantot, piemēram, kādās dārza ballītēs, vai rodas vēlme izgaršot vairākus šos gardos vīnus. Abavas vīns ir patiesi daudzveidīgs un to iespējams piemeklēt ikviena garšu kārpiņām.

Gardeners sidrs

Ja tomēr vīns nav īstais dzēriens, ko vēlies dāvināt kādam svētkos, tad noteikti iesakam Gardeners atspirdzinošos un veldzējošos sidrus.

Gardeners ir sidrs, kas darināts no svaigiem, rūpīgi audzētiem vietējiem āboliem. Tās ir īstas garšas, ko radījis lokālais klimats. Produkts gatavots ar dārzniekam piemītošu pacietību, rūpību un lielu mīlestību. Tā radīšana prasa ilgu laiku, lai rezultātā taptu augstas kvalitātes meistara sidrs. Sidri pieejami dažādās garšās sākot ar tradicionālo ābolu līdz pat dažādu garšu kombināciju apvienošanos kā ābolu un upeņu.

Ņem vērā

Pirms kādam dāvini īpaši izmeklētu Latvijā darinātu vīnu, apdomā vai dāvanas saņēmējs to priecāsies saņemt. Ir daži izņēmumi, kad to nevajadzētu darīt – cilvēkam, kurš nelieto alkoholu; kādam, kurš nav sasniedzis pilngadību. Vislabāk vīnu dāvināt saviem tuvākajiem, par kuriem skaidri zināms, gan gaume, gan to, vai vīns vispār garšo. Šāds dāvanas saņēmējs noteikti priecāsies par īpaši izmeklētu Latvijā darinātu vīnu, balstoties uz viņa gaumi.

Ja tomēr Latvijā darināts vīns nav īstā dāvana, ko kādam vēlies pasniegt svētkos, tad ieskaties citās, alternatīvās dāvanu idejās kā Laba vīna pudele vai Dāvanu karte restorānā šādu dāvanu saņemot, dāvanas saņēmējs varēs baudīt ne tikai kādu izsmalcinātu dzērienu, bet arī gardu maltīti.

 

Papildu informācija

Saņēmējs

, , , ,

Svētki

, ,

Vērtība

, ,

Cenu grupa

Zem 20 EUR

Naukšēnu pussausais ērkšķogu vīns

Naukšēnu vīna darītava, priecē visus ar Latvijā ražotu vīnu jau otrajā paaudzē. Visas vīna galvenās sastāvdaļas – augļi un ogas tiek audzēti tur pat Naukšēnos.

Naukšēni cenšas pārsteigt arī ar ko neierastāku. Piemēram pussauso ērkšķogu vīnu. Tas gatavots no pašu audzētām gaišajām ērkšķogām. Dzērienam piemīt viegli zeltaina krāsa. Ērkšķoga vīnam sniedz svaiguma piepildītu, elegantu un reizē intensīvu garšu. Šis vīns būs laba dāvana eksperimentētājiem, jo šis dzēriens ir nestandarta un iespējams, dāvanas saņēmējs nekad tādu nebūs baudījis. Un iespējams, šis kļūs par viņa mīļākās garšas dzērienu.

Aizputes Brūkleņu sarkanvīns

Aizputes vīna darītavā ik gadu tiek slīpētas gan jaunās, gan jau esošās receptes un gatavošanas tehnoloģijas, notverot un saglabājot savu kaislību katrā vīna pudelē, lai dalītos tajā ar saviem klientiem. Svarīgākais Aizputes vīna darītavā – rūpīgi darināt vīnu, kas raudzēts tikai no mūsu reģionā audzētiem augļiem un ogām.

Šis ir viegli baudāms saldais sarkanvīns ar brūklenei raksturīgo rūgteno skābumu. Vīns ikkatram vīna cienītājam un baudītājam. Lai vīns būtu patiesi gards, iesaka to pasniegt temperatūrā no 18˚- 20˚.

Abavas vīnogu vīns

Ikvienā pasaules valstī ir kāds vīnogu dārzs un pie mums Latvijā, viens no šiem dārziem ir Abavas vīna darītavas dārzs.

Dārzs stādīts pirms 12 gadiem un jau vairākus gadus dod ražu, lai dotu iespēju vīndariem radīt augstvērtīgus vīnogu vīnus. Vīnogu dārzā sastopamas gan īpašas ziemeļu vīnogu šķirnes, kā arī Eiropā radītās šķirnes. Katra izgatavotā vīna partija, kas nākusi no Abavas vīna darītavas, uzskatāma par unikālu notikumu. Abava piedāvā gan baltos, gan sarkanos, gan sārtos vīnogu vīnus. Nepieciešams tikai iepazīties ar katra vīna sastāvu, lai izvēlētos piemērotāko.

Abavas vīns no augļiem un ogām

Lai papildinātu savu vīna piedāvājumu, Abavas vīna darītāva piedāvā vīnus ar dažādām ogām un augļie.

Pieejams gan īpašais ābolu vīns – Ābolkūka, gan rabarberu vīns, gan upeņu vīns. Daži no šiem piedāvātājiem augļu/ogu vīniem, pieejami mazāka tilpuma pudelēs, lai tos būtu gan ērtāk izmantot, piemēram, kādās dārza ballītēs, vai rodas vēlme izgaršot vairākus šos gardos vīnus. Abavas vīns ir patiesi daudzveidīgs un to iespējams piemeklēt ikviena garšu kārpiņām.

Gardeners sidrs

Ja tomēr vīns nav īstais dzēriens, ko vēlies dāvināt kādam svētkos, tad noteikti iesakam Gardeners atspirdzinošos un veldzējošos sidrus.

Gardeners ir sidrs, kas darināts no svaigiem, rūpīgi audzētiem vietējiem āboliem. Tās ir īstas garšas, ko radījis lokālais klimats. Produkts gatavots ar dārzniekam piemītošu pacietību, rūpību un lielu mīlestību. Tā radīšana prasa ilgu laiku, lai rezultātā taptu augstas kvalitātes meistara sidrs. Sidri pieejami dažādās garšās sākot ar tradicionālo ābolu līdz pat dažādu garšu kombināciju apvienošanos kā ābolu un upeņu.

Ņem vērā

Pirms kādam dāvini īpaši izmeklētu Latvijā darinātu vīnu, apdomā vai dāvanas saņēmējs to priecāsies saņemt. Ir daži izņēmumi, kad to nevajadzētu darīt – cilvēkam, kurš nelieto alkoholu; kādam, kurš nav sasniedzis pilngadību. Vislabāk vīnu dāvināt saviem tuvākajiem, par kuriem skaidri zināms, gan gaume, gan to, vai vīns vispār garšo. Šāds dāvanas saņēmējs noteikti priecāsies par īpaši izmeklētu Latvijā darinātu vīnu, balstoties uz viņa gaumi.

Ja tomēr Latvijā darināts vīns nav īstā dāvana, ko kādam vēlies pasniegt svētkos, tad ieskaties citās, alternatīvās dāvanu idejās kā Laba vīna pudele vai Dāvanu karte restorānā šādu dāvanu saņemot, dāvanas saņēmējs varēs baudīt ne tikai kādu izsmalcinātu dzērienu, bet arī gardu maltīti.

 

Atsauksmes

Pašlaik atsauksmju nav.

Uzraksti atsauksmi pirmais par “Latvijā darināts vīns”

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Naukšēnu pussausais ērkšķogu vīns

Naukšēnu vīna darītava, priecē visus ar Latvijā ražotu vīnu jau otrajā paaudzē. Visas vīna galvenās sastāvdaļas – augļi un ogas tiek audzēti tur pat Naukšēnos.

Naukšēni cenšas pārsteigt arī ar ko neierastāku. Piemēram pussauso ērkšķogu vīnu. Tas gatavots no pašu audzētām gaišajām ērkšķogām. Dzērienam piemīt viegli zeltaina krāsa. Ērkšķoga vīnam sniedz svaiguma piepildītu, elegantu un reizē intensīvu garšu. Šis vīns būs laba dāvana eksperimentētājiem, jo šis dzēriens ir nestandarta un iespējams, dāvanas saņēmējs nekad tādu nebūs baudījis. Un iespējams, šis kļūs par viņa mīļākās garšas dzērienu.

Aizputes Brūkleņu sarkanvīns

Aizputes vīna darītavā ik gadu tiek slīpētas gan jaunās, gan jau esošās receptes un gatavošanas tehnoloģijas, notverot un saglabājot savu kaislību katrā vīna pudelē, lai dalītos tajā ar saviem klientiem. Svarīgākais Aizputes vīna darītavā – rūpīgi darināt vīnu, kas raudzēts tikai no mūsu reģionā audzētiem augļiem un ogām.

Šis ir viegli baudāms saldais sarkanvīns ar brūklenei raksturīgo rūgteno skābumu. Vīns ikkatram vīna cienītājam un baudītājam. Lai vīns būtu patiesi gards, iesaka to pasniegt temperatūrā no 18˚- 20˚.

Abavas vīnogu vīns

Ikvienā pasaules valstī ir kāds vīnogu dārzs un pie mums Latvijā, viens no šiem dārziem ir Abavas vīna darītavas dārzs.

Dārzs stādīts pirms 12 gadiem un jau vairākus gadus dod ražu, lai dotu iespēju vīndariem radīt augstvērtīgus vīnogu vīnus. Vīnogu dārzā sastopamas gan īpašas ziemeļu vīnogu šķirnes, kā arī Eiropā radītās šķirnes. Katra izgatavotā vīna partija, kas nākusi no Abavas vīna darītavas, uzskatāma par unikālu notikumu. Abava piedāvā gan baltos, gan sarkanos, gan sārtos vīnogu vīnus. Nepieciešams tikai iepazīties ar katra vīna sastāvu, lai izvēlētos piemērotāko.

Abavas vīns no augļiem un ogām

Lai papildinātu savu vīna piedāvājumu, Abavas vīna darītāva piedāvā vīnus ar dažādām ogām un augļie.

Pieejams gan īpašais ābolu vīns – Ābolkūka, gan rabarberu vīns, gan upeņu vīns. Daži no šiem piedāvātājiem augļu/ogu vīniem, pieejami mazāka tilpuma pudelēs, lai tos būtu gan ērtāk izmantot, piemēram, kādās dārza ballītēs, vai rodas vēlme izgaršot vairākus šos gardos vīnus. Abavas vīns ir patiesi daudzveidīgs un to iespējams piemeklēt ikviena garšu kārpiņām.

Gardeners sidrs

Ja tomēr vīns nav īstais dzēriens, ko vēlies dāvināt kādam svētkos, tad noteikti iesakam Gardeners atspirdzinošos un veldzējošos sidrus.

Gardeners ir sidrs, kas darināts no svaigiem, rūpīgi audzētiem vietējiem āboliem. Tās ir īstas garšas, ko radījis lokālais klimats. Produkts gatavots ar dārzniekam piemītošu pacietību, rūpību un lielu mīlestību. Tā radīšana prasa ilgu laiku, lai rezultātā taptu augstas kvalitātes meistara sidrs. Sidri pieejami dažādās garšās sākot ar tradicionālo ābolu līdz pat dažādu garšu kombināciju apvienošanos kā ābolu un upeņu.

Ņem vērā

Pirms kādam dāvini īpaši izmeklētu Latvijā darinātu vīnu, apdomā vai dāvanas saņēmējs to priecāsies saņemt. Ir daži izņēmumi, kad to nevajadzētu darīt – cilvēkam, kurš nelieto alkoholu; kādam, kurš nav sasniedzis pilngadību. Vislabāk vīnu dāvināt saviem tuvākajiem, par kuriem skaidri zināms, gan gaume, gan to, vai vīns vispār garšo. Šāds dāvanas saņēmējs noteikti priecāsies par īpaši izmeklētu Latvijā darinātu vīnu, balstoties uz viņa gaumi.

Ja tomēr Latvijā darināts vīns nav īstā dāvana, ko kādam vēlies pasniegt svētkos, tad ieskaties citās, alternatīvās dāvanu idejās kā Laba vīna pudele vai Dāvanu karte restorānā šādu dāvanu saņemot, dāvanas saņēmējs varēs baudīt ne tikai kādu izsmalcinātu dzērienu, bet arī gardu maltīti.