Recepšu grāmata

Recepšu grāmata

Recepšu grāmata ir iedvesmojoša dāvana, kas tās saņēmējam sniegs iedvesmu pagatavot ko jaunu, gandarījumu un daudz praktiskas receptes.

Šī ir lieliska dāvana ikvienam gatavot gribētājam – mammai, māsai, draudzenei, sievai un, iespējams, arī vīrietim. Saka tomēr, ka vīrieši ir vislabākie pavāri.

Iespējas, kur iegādāties šādu dāvanu, skatīt zemāk.

Kategorijas:

Apraksts

Katram ir sava iemīļotā ēdienu virtuve, kas ir iegaršojusies visvairāk – Āzijas, Meksikāņu, Ķīniešu, Itālijas virtuve utt. Pēc tā tad var arī izvēlēties recepšu grāmatu, kas pārsteigs ar jaunām receptēm un ļaus pašam pagatavot īstu kulinārijas šedevru.

Recepšu grāmata ir lieliska dāvana ikvienam gardēdim un maltīšu gatavotājam. Ja arī iemīļotākā virtuve nav zināma, tad labs veids, kā atrast piemērotāko grāmatu, ir pēc mīļākajiem ēdieniem. Piemēram, recepšu grāmata tikai un vienīgi ar saldumiem vai, vēl precīzāk, ar kūkām.

Annas Pannas grāmata ŠOKOLĀDE

Anna Panna pavisam ātri izpelnījās atpazīstamību ar savu iepriekšējo recepšu grāmatu ”Jo kūkas ir jāēd”. Pienācis laiks veltīt šokolādei savu grāmatu – tā būs lielisks palīgs gan tiem, kas gatavojas spert pirmos soļus kulinārijas pasaulē, kā arī pieredzējušiem saldumu gatavotājiem.

60 receptes sešās nodaļās: stāts par šokolādi, konfektes, ātrie un vieglie saldumi, deserti, vieglās kūkas un grūtās jeb ilgās kūkas

Lindas Vilmansones grāmata Visas vakariņas

Linda Vilmansone virtuvē eksperimentē jau kopš sešu gadu vecuma. Gadu gaitā uzkrātie garšu un recepšu atklājumi apkopoti jaunajā grāmatā, kas ir ne vien lielisks palīgs ikdienas maltītēm, bet arī vizuāli baudāms izdevums.

88 receptes 14 nodaļās: makaroni, brokastis, maize, kartupeļi, vista, jūras veltes, gaļa, daudz (sātīgas maltītes), bišķiņ (vieglas maltītes), draugiem, svari (diētiskas maltītes), zupas, cukurs un leftovers.

Zanes Grēviņas grāmata Našķoties

Ēst gatavošanas entuziaste dažos gados ieguvusi tūkstošiem lasītāju tāda paša nosaukuma blogam, vienkāršā valodā atklājot visdažādākās receptes tiem, kuri vēlas gatavot saprotami un garšīgi.

Septiņas nodaļas, un, piemēram, “5 minūšu receptes” veidotas tā, lai, pēc Zanes Ozoliņas vārdiem: “Pāris minūtēs var uzburt ko garšīgu!”

Receptēs iekļautās sastāvdaļas lielākoties jau ir katrā virtuvē vai noteikti nopērkamas piemājas bodē – atliek aši pagatavot.

Ingusa un Andra Reizenbergu grāmata Rīgas kokteiļi

Tas, ko visi zina par Rīgu: tā nekad nebūs gatava, bet, ja būs, tad nogrims. Nav šaubu- Rīga dzīvos mūžīgi, kamēr vien mēs radīsim savus stāstus, dalīsimies sajūtās, iemūžināsim to visu fotogrāfijās un, jā, baudīsim īpašos Rīgas kokteiļus.

Grāmata ļaus piedzīvot galvaspilsētas spilgtākās un labākās garšu kombinācijas ikvienam, kas gatavs apgūt dažas pavisam vienkāršas kokteiļzinību lietas, lai pagatavotu satriecošu dzērienu sev un draugiem.

 

21 diena līdz veselīgam dzīvesveidam

Madara Meiere ir sertificēta fitnesa un uztura trenere. Grāmata “21 diena līdz veselīgam dzīvesveidam” ir radīta, lai viegli lasāmā formā iemācītu visu, kas cilvēkam jāzina par veselīgu un sabalansētu dzīvesveidu.

Praktiski padomi, motivācija un zināšanas par uzturu, kustību un attieksmi pret savu ķermeni.Vieta praktisku uzdevumu izpildei, piezīmēm, pārdomām un atziņām.

Grāmata palīdzēs saprast, kādēļ un kā sākt uzlabot savu veselību, lai tas kļūtu par ikviena dzīvesstilu.

Jarinas Perepeļicas Bezgrēka našķi

Jarina Perepeļica ir profesionāla Latvijas žurnāliste, taču viņas aizraušanās ir māksla, kulinārija un joga. Radīt jaunas gardu našķu un sātīgu uzkodu receptes autori pamudināja pašas pieredze. Mainot ēšanas paradumus, viņai izdevās uzlabot veselību un izbaudīt jaunas garšas nianses.

Receptes gardiem našķiem un uzkodām, kas gatavoti no veselīgām sastāvdaļām.

Sabalansēta uztura princips, receptes bez olām, baltajiem miltiem un piena.

Ēdienu receptes bērniem Pilnām mutēm

Gatavot bērniem nav tik sarežģīti, kā izklausās. Tas ir pat aizraujoši, vajag tikai sākt. “Paēduši bērni ir laimīgi bērni, un man neapnīk skatīties uz laimīgiem bērniem,” piebilst pati Inga.

Idejas un receptes dažādiem bērnu ēdieniem gan ikdienai, gan svētkiem, kā arī padomus un ieteikumus, lai gatavošana mājās būtu vieglāka, patīkamāka un interesantāka.

Kas jāņem vērā

Izvēlies dāvanas saņēmējam piemērotu grāmatu – pēc sarežģītības pakāpes, atbilstošās virtuves, mīļākajiem ēdieniem utt.

Ne mazāk svarīgi ir izvēlēties skaistu recepšu grāmatu ar attēliem. Redzēt šedevrus, ko iespējams pašam pagatavot, ir ļoti vērtīgi. Un iedvesmojoši!

Ja recepšu grāmata tomēr nav tas, ko meklēji, alternatīva dāvana var būt žurnāla abonements.

Papildu informācija

Saņēmējs

, , , ,

Svētki

, ,

Vērtība

,

Cenu grupa

No 20 līdz 40 EUR, Zem 20 EUR

Annas Pannas grāmata ŠOKOLĀDE

Anna Panna pavisam ātri izpelnījās atpazīstamību ar savu iepriekšējo recepšu grāmatu ”Jo kūkas ir jāēd”. Pienācis laiks veltīt šokolādei savu grāmatu – tā būs lielisks palīgs gan tiem, kas gatavojas spert pirmos soļus kulinārijas pasaulē, kā arī pieredzējušiem saldumu gatavotājiem.

60 receptes sešās nodaļās: stāts par šokolādi, konfektes, ātrie un vieglie saldumi, deserti, vieglās kūkas un grūtās jeb ilgās kūkas

Lindas Vilmansones grāmata Visas vakariņas

Linda Vilmansone virtuvē eksperimentē jau kopš sešu gadu vecuma. Gadu gaitā uzkrātie garšu un recepšu atklājumi apkopoti jaunajā grāmatā, kas ir ne vien lielisks palīgs ikdienas maltītēm, bet arī vizuāli baudāms izdevums.

88 receptes 14 nodaļās: makaroni, brokastis, maize, kartupeļi, vista, jūras veltes, gaļa, daudz (sātīgas maltītes), bišķiņ (vieglas maltītes), draugiem, svari (diētiskas maltītes), zupas, cukurs un leftovers.

Zanes Grēviņas grāmata Našķoties

Ēst gatavošanas entuziaste dažos gados ieguvusi tūkstošiem lasītāju tāda paša nosaukuma blogam, vienkāršā valodā atklājot visdažādākās receptes tiem, kuri vēlas gatavot saprotami un garšīgi.

Septiņas nodaļas, un, piemēram, “5 minūšu receptes” veidotas tā, lai, pēc Zanes Ozoliņas vārdiem: “Pāris minūtēs var uzburt ko garšīgu!”

Receptēs iekļautās sastāvdaļas lielākoties jau ir katrā virtuvē vai noteikti nopērkamas piemājas bodē – atliek aši pagatavot.

Ingusa un Andra Reizenbergu grāmata Rīgas kokteiļi

Tas, ko visi zina par Rīgu: tā nekad nebūs gatava, bet, ja būs, tad nogrims. Nav šaubu- Rīga dzīvos mūžīgi, kamēr vien mēs radīsim savus stāstus, dalīsimies sajūtās, iemūžināsim to visu fotogrāfijās un, jā, baudīsim īpašos Rīgas kokteiļus.

Grāmata ļaus piedzīvot galvaspilsētas spilgtākās un labākās garšu kombinācijas ikvienam, kas gatavs apgūt dažas pavisam vienkāršas kokteiļzinību lietas, lai pagatavotu satriecošu dzērienu sev un draugiem.

 

21 diena līdz veselīgam dzīvesveidam

Madara Meiere ir sertificēta fitnesa un uztura trenere. Grāmata “21 diena līdz veselīgam dzīvesveidam” ir radīta, lai viegli lasāmā formā iemācītu visu, kas cilvēkam jāzina par veselīgu un sabalansētu dzīvesveidu.

Praktiski padomi, motivācija un zināšanas par uzturu, kustību un attieksmi pret savu ķermeni.Vieta praktisku uzdevumu izpildei, piezīmēm, pārdomām un atziņām.

Grāmata palīdzēs saprast, kādēļ un kā sākt uzlabot savu veselību, lai tas kļūtu par ikviena dzīvesstilu.

Jarinas Perepeļicas Bezgrēka našķi

Jarina Perepeļica ir profesionāla Latvijas žurnāliste, taču viņas aizraušanās ir māksla, kulinārija un joga. Radīt jaunas gardu našķu un sātīgu uzkodu receptes autori pamudināja pašas pieredze. Mainot ēšanas paradumus, viņai izdevās uzlabot veselību un izbaudīt jaunas garšas nianses.

Receptes gardiem našķiem un uzkodām, kas gatavoti no veselīgām sastāvdaļām.

Sabalansēta uztura princips, receptes bez olām, baltajiem miltiem un piena.

Ēdienu receptes bērniem Pilnām mutēm

Gatavot bērniem nav tik sarežģīti, kā izklausās. Tas ir pat aizraujoši, vajag tikai sākt. “Paēduši bērni ir laimīgi bērni, un man neapnīk skatīties uz laimīgiem bērniem,” piebilst pati Inga.

Idejas un receptes dažādiem bērnu ēdieniem gan ikdienai, gan svētkiem, kā arī padomus un ieteikumus, lai gatavošana mājās būtu vieglāka, patīkamāka un interesantāka.

Kas jāņem vērā

Izvēlies dāvanas saņēmējam piemērotu grāmatu – pēc sarežģītības pakāpes, atbilstošās virtuves, mīļākajiem ēdieniem utt.

Ne mazāk svarīgi ir izvēlēties skaistu recepšu grāmatu ar attēliem. Redzēt šedevrus, ko iespējams pašam pagatavot, ir ļoti vērtīgi. Un iedvesmojoši!

Ja recepšu grāmata tomēr nav tas, ko meklēji, alternatīva dāvana var būt žurnāla abonements.

Atsauksmes

Pašlaik atsauksmju nav.

Uzraksti atsauksmi pirmais par “Recepšu grāmata”

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Annas Pannas grāmata ŠOKOLĀDE

Anna Panna pavisam ātri izpelnījās atpazīstamību ar savu iepriekšējo recepšu grāmatu ”Jo kūkas ir jāēd”. Pienācis laiks veltīt šokolādei savu grāmatu – tā būs lielisks palīgs gan tiem, kas gatavojas spert pirmos soļus kulinārijas pasaulē, kā arī pieredzējušiem saldumu gatavotājiem.

60 receptes sešās nodaļās: stāts par šokolādi, konfektes, ātrie un vieglie saldumi, deserti, vieglās kūkas un grūtās jeb ilgās kūkas

Lindas Vilmansones grāmata Visas vakariņas

Linda Vilmansone virtuvē eksperimentē jau kopš sešu gadu vecuma. Gadu gaitā uzkrātie garšu un recepšu atklājumi apkopoti jaunajā grāmatā, kas ir ne vien lielisks palīgs ikdienas maltītēm, bet arī vizuāli baudāms izdevums.

88 receptes 14 nodaļās: makaroni, brokastis, maize, kartupeļi, vista, jūras veltes, gaļa, daudz (sātīgas maltītes), bišķiņ (vieglas maltītes), draugiem, svari (diētiskas maltītes), zupas, cukurs un leftovers.

Zanes Grēviņas grāmata Našķoties

Ēst gatavošanas entuziaste dažos gados ieguvusi tūkstošiem lasītāju tāda paša nosaukuma blogam, vienkāršā valodā atklājot visdažādākās receptes tiem, kuri vēlas gatavot saprotami un garšīgi.

Septiņas nodaļas, un, piemēram, “5 minūšu receptes” veidotas tā, lai, pēc Zanes Ozoliņas vārdiem: “Pāris minūtēs var uzburt ko garšīgu!”

Receptēs iekļautās sastāvdaļas lielākoties jau ir katrā virtuvē vai noteikti nopērkamas piemājas bodē – atliek aši pagatavot.

Ingusa un Andra Reizenbergu grāmata Rīgas kokteiļi

Tas, ko visi zina par Rīgu: tā nekad nebūs gatava, bet, ja būs, tad nogrims. Nav šaubu- Rīga dzīvos mūžīgi, kamēr vien mēs radīsim savus stāstus, dalīsimies sajūtās, iemūžināsim to visu fotogrāfijās un, jā, baudīsim īpašos Rīgas kokteiļus.

Grāmata ļaus piedzīvot galvaspilsētas spilgtākās un labākās garšu kombinācijas ikvienam, kas gatavs apgūt dažas pavisam vienkāršas kokteiļzinību lietas, lai pagatavotu satriecošu dzērienu sev un draugiem.

 

21 diena līdz veselīgam dzīvesveidam

Madara Meiere ir sertificēta fitnesa un uztura trenere. Grāmata “21 diena līdz veselīgam dzīvesveidam” ir radīta, lai viegli lasāmā formā iemācītu visu, kas cilvēkam jāzina par veselīgu un sabalansētu dzīvesveidu.

Praktiski padomi, motivācija un zināšanas par uzturu, kustību un attieksmi pret savu ķermeni.Vieta praktisku uzdevumu izpildei, piezīmēm, pārdomām un atziņām.

Grāmata palīdzēs saprast, kādēļ un kā sākt uzlabot savu veselību, lai tas kļūtu par ikviena dzīvesstilu.

Jarinas Perepeļicas Bezgrēka našķi

Jarina Perepeļica ir profesionāla Latvijas žurnāliste, taču viņas aizraušanās ir māksla, kulinārija un joga. Radīt jaunas gardu našķu un sātīgu uzkodu receptes autori pamudināja pašas pieredze. Mainot ēšanas paradumus, viņai izdevās uzlabot veselību un izbaudīt jaunas garšas nianses.

Receptes gardiem našķiem un uzkodām, kas gatavoti no veselīgām sastāvdaļām.

Sabalansēta uztura princips, receptes bez olām, baltajiem miltiem un piena.

Ēdienu receptes bērniem Pilnām mutēm

Gatavot bērniem nav tik sarežģīti, kā izklausās. Tas ir pat aizraujoši, vajag tikai sākt. “Paēduši bērni ir laimīgi bērni, un man neapnīk skatīties uz laimīgiem bērniem,” piebilst pati Inga.

Idejas un receptes dažādiem bērnu ēdieniem gan ikdienai, gan svētkiem, kā arī padomus un ieteikumus, lai gatavošana mājās būtu vieglāka, patīkamāka un interesantāka.

Kas jāņem vērā

Izvēlies dāvanas saņēmējam piemērotu grāmatu – pēc sarežģītības pakāpes, atbilstošās virtuves, mīļākajiem ēdieniem utt.

Ne mazāk svarīgi ir izvēlēties skaistu recepšu grāmatu ar attēliem. Redzēt šedevrus, ko iespējams pašam pagatavot, ir ļoti vērtīgi. Un iedvesmojoši!

Ja recepšu grāmata tomēr nav tas, ko meklēji, alternatīva dāvana var būt žurnāla abonements.