Wok panna

Wok panna

Viena no daudzpusīgākajām gatavošanas pannām pasaulē, ir Wok panna. Tās vienkāršais dizains radās Ķīnā un tagad tiek izmantotas visā pasaulē.

Wok panna ir lieliska dāvana ikvienam, kam patīk rosīties pa virtuvi. Tā būs praktiska dāvana Sālsmaizē vai noderīga dāvana kāzās.

Kur iegādāties šādu dāvanu, skatīt zemāk!

Apraksts

Wok panna tradicionāli ir ar apaļu pamatni un augstām sienām. Tām parasti ir divi sānu rokturi vai viens garš rokturis. Pannas ir no dažādiem materiāliem. Mūsdienās tām ir ļoti daudz variāciju, tāpēc sev piemērotāko variantu atrast varēs ikviens.

Lai atvieglotu dāvanas pirkšanas procesu, esam apkopojuši dažus Wok pannu piedāvājumus, kuri neliks vilties.

Wok panna Alba

Alba sērijas Wok panna. Universāla, nepiedegoša pārklājuma panna pievilcīgi melnā dizainā. Ar šo pannu varat stāties pretī jebkuram kulinārijas izaicinājumam. Īpaši izturīgs,nepiedegošs pārklājums, kas nesatur PFOA, niķeli un smagos metālus, tādējādi garantējot drošu un veselīgu maltīti jūsu ģimenei.

Lieliskas grauzdēšanas īpašības ar izcilu nodilumizturību. Alumīnija un tērauda pamatne ir piemērota visām ēdienu gatavošanas virsmām, ieskaitot indukcijas. Karstumizturīgi nerūsējošā tērauda rokturi nodrošina augstu stabilitāti. Cepeškrāsnī iztur temperatūru līdz 250 ° C.

Wok panna Daily Chef

Uzticams, nepiedegošs pannas pārklājums jūsu iecienītāko ēdienu ikdienas gatavošanai! Ar Tefal Daily Chef produktu klāstu jūs varat aizmirst par smagiem un neērtiem traukiem, sadedzinātu pārtiku un apgrūtinošu tīrīšanu.

Uzticama un izturīga panna Daily Chef padara gatavošanu ātru un vienkāršu katru dienu – vienalga, vai tā ir vienkārša cepta ola vai cepetis ar mērci. Ar Daily Chef pannu jūs varat gatavot ēdienus, nepievienojot eļļu, un pēc tam to viegli noskalot zem tekoša ūdens. Pateicoties vieglajai konstrukcijai un ergonomiskajam rokturim, pannu ir ērti lietot.

Čuguna Wok panna Biol

BIOL čuguna Wok panna ar stikla vāku. Wok panna, kas paredzēta gatavošanai uz gāzes vai elektriskās virsmas. Tai ir divi fiksētie rokturi ērtai gatavošanai.

Čuguna Wok panna ir labāka izvēle, taču jārēķinās, ka pannas uzsilšana un atdzišana prasa salīdzinoši ilgu laiku. Taču tās nodrošina labāku nepiedegošu virsmu.

Kas jāņem vērā

Wok materiāls

Nerūsējošā tērauda Wok panna ir visneizdevīgākais variants. Tie ir ne tikai ārkārtīgi smagi un grūti manevrējami, bet arī ilgi uzsilst un atdziest. Čuguns ir labāka izvēle, lai gan tā uzsilšana un atdzišana joprojām prasa salīdzinoši ilgu laiku.

Ceram, ka atradi meklēto, bet, ja Wok panna tomēr nav tas, ko meklēji, alternatīva dāvana var būt nažu statīvs.

Papildu informācija

Saņēmējs

, , , , , , , , , , , , ,

Svētki

, , , , , ,

Vērtība

Wok panna Alba

Alba sērijas Wok panna. Universāla, nepiedegoša pārklājuma panna pievilcīgi melnā dizainā. Ar šo pannu varat stāties pretī jebkuram kulinārijas izaicinājumam. Īpaši izturīgs,nepiedegošs pārklājums, kas nesatur PFOA, niķeli un smagos metālus, tādējādi garantējot drošu un veselīgu maltīti jūsu ģimenei.

Lieliskas grauzdēšanas īpašības ar izcilu nodilumizturību. Alumīnija un tērauda pamatne ir piemērota visām ēdienu gatavošanas virsmām, ieskaitot indukcijas. Karstumizturīgi nerūsējošā tērauda rokturi nodrošina augstu stabilitāti. Cepeškrāsnī iztur temperatūru līdz 250 ° C.

Wok panna Daily Chef

Uzticams, nepiedegošs pannas pārklājums jūsu iecienītāko ēdienu ikdienas gatavošanai! Ar Tefal Daily Chef produktu klāstu jūs varat aizmirst par smagiem un neērtiem traukiem, sadedzinātu pārtiku un apgrūtinošu tīrīšanu.

Uzticama un izturīga panna Daily Chef padara gatavošanu ātru un vienkāršu katru dienu – vienalga, vai tā ir vienkārša cepta ola vai cepetis ar mērci. Ar Daily Chef pannu jūs varat gatavot ēdienus, nepievienojot eļļu, un pēc tam to viegli noskalot zem tekoša ūdens. Pateicoties vieglajai konstrukcijai un ergonomiskajam rokturim, pannu ir ērti lietot.

Čuguna Wok panna Biol

BIOL čuguna Wok panna ar stikla vāku. Wok panna, kas paredzēta gatavošanai uz gāzes vai elektriskās virsmas. Tai ir divi fiksētie rokturi ērtai gatavošanai.

Čuguna Wok panna ir labāka izvēle, taču jārēķinās, ka pannas uzsilšana un atdzišana prasa salīdzinoši ilgu laiku. Taču tās nodrošina labāku nepiedegošu virsmu.

Kas jāņem vērā

Wok materiāls

Nerūsējošā tērauda Wok panna ir visneizdevīgākais variants. Tie ir ne tikai ārkārtīgi smagi un grūti manevrējami, bet arī ilgi uzsilst un atdziest. Čuguns ir labāka izvēle, lai gan tā uzsilšana un atdzišana joprojām prasa salīdzinoši ilgu laiku.

Ceram, ka atradi meklēto, bet, ja Wok panna tomēr nav tas, ko meklēji, alternatīva dāvana var būt nažu statīvs.

Atsauksmes

Pašlaik atsauksmju nav.

Uzraksti atsauksmi pirmais par “Wok panna”

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Wok panna Alba

Alba sērijas Wok panna. Universāla, nepiedegoša pārklājuma panna pievilcīgi melnā dizainā. Ar šo pannu varat stāties pretī jebkuram kulinārijas izaicinājumam. Īpaši izturīgs,nepiedegošs pārklājums, kas nesatur PFOA, niķeli un smagos metālus, tādējādi garantējot drošu un veselīgu maltīti jūsu ģimenei.

Lieliskas grauzdēšanas īpašības ar izcilu nodilumizturību. Alumīnija un tērauda pamatne ir piemērota visām ēdienu gatavošanas virsmām, ieskaitot indukcijas. Karstumizturīgi nerūsējošā tērauda rokturi nodrošina augstu stabilitāti. Cepeškrāsnī iztur temperatūru līdz 250 ° C.

Wok panna Daily Chef

Uzticams, nepiedegošs pannas pārklājums jūsu iecienītāko ēdienu ikdienas gatavošanai! Ar Tefal Daily Chef produktu klāstu jūs varat aizmirst par smagiem un neērtiem traukiem, sadedzinātu pārtiku un apgrūtinošu tīrīšanu.

Uzticama un izturīga panna Daily Chef padara gatavošanu ātru un vienkāršu katru dienu – vienalga, vai tā ir vienkārša cepta ola vai cepetis ar mērci. Ar Daily Chef pannu jūs varat gatavot ēdienus, nepievienojot eļļu, un pēc tam to viegli noskalot zem tekoša ūdens. Pateicoties vieglajai konstrukcijai un ergonomiskajam rokturim, pannu ir ērti lietot.

Čuguna Wok panna Biol

BIOL čuguna Wok panna ar stikla vāku. Wok panna, kas paredzēta gatavošanai uz gāzes vai elektriskās virsmas. Tai ir divi fiksētie rokturi ērtai gatavošanai.

Čuguna Wok panna ir labāka izvēle, taču jārēķinās, ka pannas uzsilšana un atdzišana prasa salīdzinoši ilgu laiku. Taču tās nodrošina labāku nepiedegošu virsmu.

Kas jāņem vērā

Wok materiāls

Nerūsējošā tērauda Wok panna ir visneizdevīgākais variants. Tie ir ne tikai ārkārtīgi smagi un grūti manevrējami, bet arī ilgi uzsilst un atdziest. Čuguns ir labāka izvēle, lai gan tā uzsilšana un atdzišana joprojām prasa salīdzinoši ilgu laiku.

Ceram, ka atradi meklēto, bet, ja Wok panna tomēr nav tas, ko meklēji, alternatīva dāvana var būt nažu statīvs.